Ma vizsgázok forgalmin segítség!?
Most néztem ki az ablakon és iszonyatosan jeges az út meg kb hózivatar van. Szerintetek probléma lesz vizsga közben, hogyha csúszkálni fog nagyon az út, hogy egyes helyeken inkább megyek 20-30al és nem érem el a 40-50-et?
Köszönöm előre is a válaszokat!:)
Nem lesz semmi gond! Az utakat le fogják takarítani!
Amúgy meg ha a körülményeknek megfelelően választod meg a sebességet, baj nem lehet.
Még jól is jársz.
Sokan nem ülnek autóba, tehát kisebb lesz a forgalom, és teljesen indokolt lesz, hogy lassan menj, tehát több időd lesz megfontolni, mit kell csinálnod.
Lassan gyorsíts, lassan engedd fel a kuplungot, és úgy fékezz, mintha egy tojás lenne a fékpedálon a lábad alatt. (Ezért sem szabad gyorsan menni, hiszen a fékút is nagyon megnő.)
2től van a vizsgám és előtte még megyek 12től egy órát vezetni, hogy érezzem milyen az út. Belegondoltam, hogy ez valóban szerencsésebb helyzet valamennyivel:D
Előre felhívott az oktatóm és mondta hogyha úgy van rakjam át a vizsgát, ami legközelebb március lenne.. mondtam hogy ma szeretném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!