Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Azok, akik azt mondják, hogy...

Azok, akik azt mondják, hogy a gyári RS 50-el 90-100 környékén is képesek menni, azok milyen áttételt használnak, illetve a karbi mekkora?

Figyelt kérdés

2021. febr. 10. 16:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
😂😂 Ha te mondod... Többet motoroztam eddig, ilyen kis gyenge mototrokkol, mint amennyit te életedben fogsz. Munkám miatt 4 éve heti hat nap, napi 120-150 km-ert megyek hóban, fagyban és esőben is... Holnap 2-kor indulok. És egy 50-es 4t-vel fogok kúpolni mindenkit.. Egyébként kicsit akarva akaratlan is menő volt anno 15 évesen minden nap más motorral suliba menni.
2021. febr. 10. 19:56
 22/22 anonim ***** válasza:

20 és 22 az nem ugyan az az ember mint én (10), a swiftet én hoztam fel nem ő

ha elsők között vagy akinek b jogsija van akkor a swift is menő fog lenni, még kb 4 éve amikor osztálytársam beketyegett vele akkor mindenki körbe állta, nem tagadom én is ott álltam csak nekem nem volt akkora hype mert az élet része hogy az ember jogsit szerez és nekiáll vezetni, én arra már 2 motoros kategórián átmentem és a B sem volt messze

2021. febr. 10. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!