Azok, akik azt mondják, hogy a gyári RS 50-el 90-100 környékén is képesek menni, azok milyen áttételt használnak, illetve a karbi mekkora?
igen ezzel tisztában vagyok, nekem is volt (és van is egy csak nem használom), a gond ott van hogy egy 14 évesnek már kéne hogy legyen anyi esze hogy rájöjjön nem menő az ha minden kereszteződésből kikanyarodva nyelezi a motort, én tudtam vele kúltúráltan közlekedni úgy hogy nem tartottam fel mindenkit
és ez nem csak az én tapasztalatom, a környezetemben másoknak is hasonló a véleménye
Amúgy én is "csak" 17 vagyok, hazudtam, nem is szoktom tanulóautókat kúpolni... 😂
15 évesen 125-ös motorral jártam 50-ként😎, meg volt még egy ami rendszámos volt, azzal csak néha mentem. Amúgy az a vicc, hogy ami 50-ként használtam/használok a mai napig, az erősebb mint a rendszámos. A lényeg hogy már akkor is cikinek éreztem volna ezzel menőzni. Volt hogy mondta osztálytársam hogy látot, és nagyon húztam neki... Mondom ezt pörgetni kell mert gyenge szar.... Az is. 125 cm³-ig bármelyik átlagos autó erősebb. Ezt kell elfogadni, meg azt hogy ezek a motorok arra vannak hogy olcsón közlekedj/ rutint szerezz...
Nah, késő van már. Szóval:
*látott, amit, és mondta hogy nagyon húztam neki.
#15 akkor ne vedd magadra, attól még gyakori ez a jelenség
én is meghuzattam minden motort, nem is ritkán, de arra figyeltem hol teszem ezt és kit zavarok vele
Pontosan ebből látszik, hogy valszeg gyalog jártál amikor ilyened lehetett volna. Nincs ezzel semmi gond, de nincs értelme fikázni sem, ha nincs személyes tapasztalat. A forgalom ritmusát meg inkább túllépni könnyebb vele, mert ez a kétütemű motor kívánja, hogy pörgessék. Soha senki nem tolt le az útról. Sajnálom, ha teljesen inkompetens vagy a témában. Ja és igen, azért kicsit menő volt a suli előtt, nem úgy mint az ezres szviftes példád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!