Mennyibe került a bukósisakotok, segédmotorra elég egy olcsóbb bukó? És milyen védőfelszerelést vegyek még?
Figyelt kérdés
Igazából el szeretnék kezdeni nyáron motorozni, megvan a B-s jogsim, szóval ha minden jól megy, ezt a "szezont" rászánom arra, hogy egy 50-es kismotorral megtanuljam az alapokat, mert még full kezdő vagyok. Egy Yamaha TZR-t szeretnék majd venni, mindenesetre lényeg a lényeg, hogy segédmotor, és csak környéken szaladgálnék vele ide-oda, meg tényleg tanulgatnám vele a szakmát. Tudom, hogy a biztonságon nem érdemes spórolni, de nézegettem a bukó árakat, és elég nagy a szórás a 30 ezresektől egész a 2 kilósakig. Én egy olcsóbb sisakra gondoltam, azért ez még mégsem az a műfaj, hogy száguldozik az ember, ettől persze tudom, hogy 60-al is lehet nagyot esni, pláne ha nem egyedül vagyok az úton. Meg ugye ha nem jön majd be annyira a dolog, akkor nem akarom, hogy a 150 ezres bukósisak kihasználatlanul porosodjon. Másik pedig, hogy erre a kategóriára milyen védőruhát ajánlotok? Vagy ez az 50-es motorozgatás még csak annyi, hogy felpattanok pólóba meg ugye kötelező bukó, és kész? Nem akarom azt se, hogy hülyének nézzenek a nagy beöltözéssel, de össze törni sem kéne magam annyira.2021. febr. 10. 14:29
11/11 anonim válasza:
A drágább sisak jellemzően kényelmesebb és csendesebbb. Nem az miatt drágább mert az abban lévő hungarocel nagyságrendekkel jobban véd. Természetesen lehet biztonságot tekintve is lehetnek különbség de nem ez adja az árkülönbözetet. Ne az alapján válassz hogy ez csak egy kismotor. A járdaszegély nem tudja amikor repülök felé hogy mekkora mltorról jövök:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!