Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Malaguti Drakon miért indul...

Darkfighter kérdése:

Malaguti Drakon miért indul ilyen nehezen?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem a motor-t, ezért melegebb időben még nem tudtam kipróbálni. Garázsban tartom, ahol nagyjából 10-12 fok van. Nagyon nehezen tudom beindítani, de van hogy nem is sikerül. Mi lehet a gond?

2021. febr. 9. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Tankold meg.
2021. febr. 9. 17:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Meg van tankolva, és ha beindul akkor nincs vele gond, csak az indítás nehézkes.
2021. febr. 9. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Semmi baja.

Nem zárt a rendszer, egyszerűen elpárolog a benzin a karbiból.

Vákuumos benzincsap van, hosszú állás után a vákuum is megszűnik.

Ezért van az, hogy nehezen indul. Először vákuumot kell csinálni, hogy kinyisson a benzincsap, utána pedig a karbinak kell megtelni, mielőtt el tudod indítani.

Ha 2-3 hetente 1-2 alkalommal használnád, vagy legalább beindítanád nem lenne gond vele.

Az sem baj, ha tavaszig nem veszed elő, akkor csak a legelső indítás lesz macerás.

2021. febr. 9. 18:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ. A motor 2 hete van nálam, azóta minden nap be volt indítva, és minden nap nagyon nehezen ment. Egyik nap átmentem vele az egyik barátomhoz, ahol nagyjából 2,5-3 órát állt a motor, és utána szintén nem akart beindulni, sajnos haza kellett tolnom.
2021. febr. 9. 23:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor viszont lyukas valahol a vákuumcső, vagy a benzincsappal van baj.
2021. febr. 10. 05:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben, meg fogom nézni, köszönöm a választ.
2021. febr. 10. 08:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs mit.
2021. febr. 10. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!