Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault Kangoo 1.5 dci?

Renault Kangoo 1.5 dci?

Figyelt kérdés
800 ezrem van autóra, szempont, hogy pakolható legyen, s ne fogyasszon sokat, sokat országutazok, 90-es tempóval. 1.5 dci 68 lovas Kangoo-k milyenek lehetnek? Rossz utakat mennyire bírja?
2021. febr. 9. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Akkor mindenkeppen max. 600.000-ert vegyel autot foleg hogyha egy Renaultrol van szo amit sajnos eleg dragan es gyakran kell szervizelni. Hogy milyen? Lassu lomha a motor zabalja a turbokat(kedves baratom 1.5-ös Dci-je 100.000 km alatt 3 turbot fogyasztott el) emelett pedig gyakran kell hozzanyulni es itt nem az olaj meg szurocserekre gondolok.. Sajnos inkabb gyujts meg kicsit vagy ha mindenkeppen jol pakolhato kocsit keresel ennyiert akkor egy Toyota Yaris Verso lehet okosabb lenne ha persze a pakolhatosag a fo szempont
2021. febr. 9. 16:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Partner/Berlingo 1.9 szívó dízel?
2021. febr. 9. 16:18
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos ez még Delphi rendszeres, szóval én speciel nem ajánlom, 2010-ig az 1.5 dci kerülendő
2021. febr. 9. 16:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Azok jók
2021. febr. 9. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:

3. Nem tudod te , nem értesz hozzá.

Nekem 1,9 d Partner van és az égvilágon , a szelephézagoláson kivűl semmi baja nem volt még.

Szóval nagyon jók , ha kitudsz egyet fogni amiben nem sok km van , akkor jól jársz vele.

2021. febr. 9. 17:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Ennyiből a Kangoo 1 faceliftet akarod gondolom venni. A motorja nem rossz, ellenben baromi kevés lesz. A 82 lovassal vedd ha tudod. Én egy 65 lovasat hajtok, lassan eléri a 400 ezret, egy turbó, egy hajtókarcsapágyszett és egy porlasztószett felújítás kellett, semmi más. Ezt is úgy, hogy a bele ki lett taposva, pályán 150-nél ordított a motor padlógázon, motorolajat kétévente cseréltünk, mikor átálltunk helyi szállításra akkor meg rövidtávokkal volt gyilkolva.

Viszont k. gyenge, pályán lehet menni vele úgyis több sáv van, városban a dízel miatt jól megugrik a pirosnál, de kanyargós főúton egy kamiont pl. már nem sok helyen tudok megelőzni vele, mert a nagy légellenállás és a 65 ló miatt 70 fölött eléggé lomha lesz. Megrakva meg főleg.

Igen, ha már súly, hátul duplatorziós rugói vannak, na az szeret eltörni, de általában csak életében egyszer, ezt 90 ezer körül újítják fel.

2021. febr. 9. 17:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Majd az egyenesben kielőzöm azt a kamiont. :D Nem vagyok az a sietős típus. De persze nyilván nem hátrány egy kis plusz erő. :D
2021. febr. 9. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!