Mennyire nehéz beindítani egy autószerelő műhelyet?
Én tipikusan az a fajta madár vagyok, aki a téli-nyári gumicserét, meg az olajcserét is szakszervizben csináltatja meg (sőt, lehet röhögni, de van amikor még a fényszóró izzót is - alig férni hozzá, és inkább kifizetek 10 Eurót minthogy elbaszarintsak egy órát a gépházban).
Ettől függetlenül egy olyan műhelyre, ahol kezdőként csak ennyit vállalnak, nem hogy vezérlés cserére nem vinném be az autómat, de még egy légszűrőbetét-cserét sem bíznék rá...
Mégis miből gondolod hogy neked ez sikerülne? Isten 7 nap alatt teremtette a Földet, 8. napon már csak a műhelyeket és a szerszámozásukat kellett megoldania. A jelenlegi autószerelők ezeket csak elfoglalták, senki sem tudoty eddig saját vállalkozást elindítani.
Viccet félretéve sajnos nem tudom hogy a horribilis és a csillagászati összeg között mennyire is lenne szükséged, de a többiek röhögése között azért megjegyzem hogy legalább értelmes dolgokon gondolozol és körbejárod a temát hogy egyáltalán van-e lehetőséged.
"Imádom a gyakorit. Annyi itt az idióta."
Bizony, mi meg szeretünk nekik válaszolni. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!