Mitől rángathat motorféknél az autó?
#13 Legyél már kedves olvass végig egy kommentet mielőtt válaszolsz rá. Halvány fingod sincs mit beszélsz, érteni nem értesz hozzá, olvasni lusta vagy, de azért jár a szád.
Na, szellemileg visszamaradottak kedvéért bemásolom a releváns részt, hátha ennyit képes vagy értelmezni: "Ez egy nagyon ritka eset, ezért nyomatékosítanám, hogy egy szóval nem állítottam, hogy ez a gond, csupán arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy nem kell rögtön leugatni a kérdezőt, hogy "de hát nincs befecskendezés". Tökéletes körülményekkel akartátok megmagyarázni a problémát, ez így elég értelmetlen (...)"
Hogy a francba ne lenne befecskendezés motorféknél?
Akkor ha nyomsz egy kuplungot motorféküzemben, leáll a motor, tapasztaltad?
Nem, nem áll le, és még csak be sem indítja önindítóval magától.
Alapjárati üzemanyagellátást kap a motor, szinte kivétel nélkül minden motorrendszernél, kivétel a kipufogófékes, ott el kell venni minden üa ellátást. Kikapcsolásánál visszaadja az alapjárati rendszert.
Kérdező, gyertyahiba volt egy renultnál, bár néztem kábelhibát, trafóhibát, gyertyacsere megoldotta.
Na neked se sok közöd van a motorokhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!