Longlife 04 olajból utántöltősnek jó az olcsó minőség?
Pl. Ha castrol van, akkor nem tennél liqui molly-t?
Mert eddig nekem kb. ez volt, nem mindig volt nálam tartalék. Csak arra figyeltem, hogy 5w-30 legyen, meg LL 04
Lepontozzák, mert sokan nem értenek hozzá csak olvasnak valamit és az a katyvasz a fejükben hónapról-hónapra kavarogva változik.
Érdemes ugyanazzal utántölteni, de nem kötelező ugyanaz a márka, csak a specifikációk stimmeljenek. Meg persze nem sok értelme egy 30 ezres olajba 5 ezreset önteni, akkor se ha megegyeznek a specifikációik.
Egyébként keverhetőek a szabályok betartásával.
Amikor olajat cseréltek, akkor is marad a motorban az előző olajból. Nem lehet tökéletesen leüríteni.
Nyugodtan lehet keverni a különböző márkájú, de azonos specifikációjú olajokat. Nem biztos, hogy tescost töltenék bele, de ha megfelel a specifikációnak, elvileg bármilyet használhatsz utántöltésre. Én azért inkább egy olcsóbb, de kenőanyagokra specializált márkából választanék (Q8, Mannol, ...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!