Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy átlagos utcai kis autón...

Egy átlagos utcai kis autón mennyi idő küszöböt cserélni?

Figyelt kérdés

az egyik oldalon rozsdás a küszöb hátsó sarka egy 5cm kerületű részen és szerintem ezt már kikell vágni és cserélni kell meg stb.

de az autót munka miatt nem tudom nélkülözni maximum 1-2 napig

ennyi elég hogy normálisan ahogy kell egy maszek szaki megcsinálja(?).

2021. febr. 7. 12:15
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Hát olyan átlagos cserélni rajta.
2021. febr. 7. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Van az a nem kevés pénz, amiért még este is, és vasárnap is odaül a mester a kocsid mellé a kissámlira.
2021. febr. 7. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Most láttam itt az út szélén egy hirdetést, 3e ft/nap-ért lehet "autót" bérelni - ennyiért valami szutyok szuzukit adnak, de ahhoz képest amennyit a lakatos kérni fog még pár nap sem tétel.
2021. febr. 7. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha csak vágni-hegeszteni kell, az megvan ennyi idő alatt.

Ha viszont nem fémszínű küszöböt szeretnél, az több idő.

2021. febr. 7. 13:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kivág, behegeszt, fényezés. Ha csak a te autóddal foglalkoznak, ez szerintem minimum 2-3 nap. A lakk akkor se szárad hamarabb ha odaülnek és fújdogálják. Tehát nem azért ennyi, mert lassan dolgoznak.

HA ennyire megoldhatatlan az életed autó nélkül, akkor arra a pár napra taxi, vagy ahogy írták, autóbérlés, ha csak egyetlen autó van a családban.

2021. febr. 7. 15:31
 6/7 A kérdező kommentje:

Van az autó küszöbén egy műanyag borítás 8db patent 2db csavar tartja tehát nekem elég ha kivágja, lekezeli, pótolja amennyiben tartós lehet így is.

Köszönöm a tartalmas válaszokat.

2021. febr. 7. 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:

...azt azért ne feledd, a küszöb az egy teherviselő elem, nem lehet csak úgy "taknyolni". Szóval, munkás, rendesen végig kell varrni, nem csak "felheftölni", és aztán rendesen ki is kell fújni alvázvédővel...stb.

Türelem, tornaterem, de mondjuk "másnapra" tuti nem lesz meg. Két nap a legrövidebb idő...

2021. febr. 8. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!