Milyen autót vegyek? (kis-vagy alsóközép-kategóriából)
max. 3millióig, 2,5-3 évesnél ne legyen idősebb, 4en vagyunk a családban(2felnőtt-2gyerek), tehát a csomagtartó 350-400L legyen
Motorizáltságát tekintve inkább benzines, olyan 95le kellene minimum, mert az autó kb. 10 éves koráig szeretnénk használni, és nem szeretném, ha egy dízellel sok gond lenne, de megfontolnám, ha látnék egy jó ajánlatot dízelesből.
Eddig az új Fiat Bravo-kat nézegettem, de szívesen várok más alternatívát is.
Előre is köszönöm:)
jó autó a fiat bravo, írom: majd jön a sok hülye a 200éves fiatok tapasztalataival, szerintem jó választás lenne! mi is vásárlás elött vagyuink, nekünk kicsit nagyobb kéne szóval scudo :D de mondom, jönnek majd hogy "F" betűs meg minden!
ezeket olvasod, meg más oldalakat, esetleg autószerelőket okosabbak mint az itt lévő soksok... nekem is írják hogy fiat így úgy amúgy meg minden, de az autószerelők jókat mondanak róla! ha megveszed minden jót!
Én ezt venném.
Kereken 3 guriga és mindennek megfelel amit kértél:
95LE, 435 literes csomagtartó, kevés kilóméter, magyar papír 2013-ig.
Csak mivel gyanúsan ócsó el kell vinni szervízbe vizsgálják be az elemek festékvastagságát nem volt-e véletlen totálkáros....
Mondjuk ja, egy hónapja vezettem egy bérelt új kia C'eedet. (már a 6 sebességeset!)
1.4 dízel, de megy mint az állat és nagyon komfortos, nagy, tágas és 6 liter körül evett légkondival sztrádán és városban vegyesen!
Csak abból 4 guriga a vadi új, igaz 7 év garanciával! Esetleg ha van rá még egy kis szűkös keret akkor az jó vételnek tűnik
nekünk 1,6 os wolkswagen passat combi-nk van és (dizel) 16 év alatt nem volt gond vele motorikusan. ja de turbócső kilazult meg kellett huzni :D
ajánlom a wolkswagent erősen.
Peugeot 307Break/SW
Nekünk 1.6HDi(Break) van, 110Lóerős, megy mint a golyó, de 5 liter alatt fogyaszt. 230e km van benne, de a motorjával eddig semmi gond nem volt...
Csak ajánlani toom, bár az elektronikájával voltak kisebb gondok, 10 perces javítások...
Bocs, hogy diesel-t irtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!