Milyen autót vegyek első autómnak?
Figyelt kérdés
Hamarosan megszerzem a jogosítványom és érdekelne, hogy pl. kinek milyen autó volt az első kisautója, milyen szempontokat vegyek figyelembe vásárláskor stb. Használt autó lesz mindenképp, az árban még pontosan nem egyeztem meg a szüleimmel (besegítenek), de édesapám szerint manapság már ki lehet fogni jó autót 300 000 forintért is, szóval ekörüli árban gondolkodunk.2021. febr. 7. 10:04
11/25 anonim válasza:
Szerintem 300-ért csak nagyon nagy kompromisszumokkal kapsz bármi is. Szerintem egy nagyjából értelmes autóhoz kell 1 milla.
12/25 A kérdező kommentje:
Ezt cáfolnám, nem egy ismerősöm vett igazán jó autót kb 4-500 ezerből, persze ki kell fogni ezt is.
2021. febr. 7. 12:51
13/25 anonim válasza:
Mondjuk mi számít igazán jónak?
14/25 A kérdező kommentje:
Nem értek hozzá, viszont egyik ismerősöm aki ennyiért vett autót, ő autószerelő meg ért ezekhez, szóval ha neki teljesen megfelelt az autó, ennyiért is, akkor az biztos hogy nem rossz autó. Igazából értem én h minél drágább egy kocsi annál jobb nyilván, de nem ismerek konkrétan senkit aki az utóbbi időben használt autót vett és drágább volt kb. 500 ezernél... Egyik sem roncs és mint írtam, én nem vagyok ebben otthon, de ha szar lenne senki se venné meg, első autónak meg nem veszek nyilván 1 milláért, hisz elsősorban az lenne a célja, hogy elvigyen A-ból B-be és ne legyen tragacs, tanuljak meg rajta rendesen vezetni, ennyi. Szóval örülnék ha a válaszolók segíteni próbálnánank vagy a kérdésre válaszolnának, nem pedig meg akarnának győzni meg vitatkozni arról hogy nem lehet jó kocsit venni 300-500 ezer körül. Köszi.
2021. febr. 7. 13:14
16/25 anonim válasza:
Nekem első autóm egy akkor 5 éves Mazda 2 volt. Azóta is megvan, imádom, best ever. :3
17/25 anonim válasza:
Valami 40 lóerő alatti, öreg, szívódízelt. Azzal biztosan megtanulod felmérni a távolságot előzéskor, amúgy meg nem nagyon tud mi tönkremenni rajta.
18/25 anonim válasza:
#16 én is 5 éves mazda 2t kaptam, nagyon imádom :) legjobb kisautó
19/25 A kérdező kommentje:
Tényleg nem tűnik rossznak a mazda 2,bár az ára elég borsos, több mint amit rászánnék.
2021. febr. 8. 09:24
20/25 anonim válasza:
a DE változatot érdemes venni, az elõtte levõ szerintem nem szép. és tényleg borsos az ára, de nem véletlenül, amióta nálam van, csak benzint és olajcserét kért. hibátlan, és a gyûrõdést is bírja (18 éves szõke nõ vagyok 6 hónapos jogsival, szóval bénázok még elég rendesen). További elõnye, hogy picike, szóval bárhol tudok vele parkolni, és nagyon keveset eszik. A 2-nek sokkal korszerûbb a korrózióvédelme, mondjuk a mazda3 és 6-tal szemben, tehát ha megnézel egy egyidõs 2t és 6t, a 2 nagy eséllyel rozsdamentes, a 6 pedig már lukasra rohadt. Japán benzines autó láncos vezérléssel, kb örök élet szerintem, ha megkapja a szükséged törõdést. nem mellesleg, szerintem egy szép kisautóról beszélünk, a zöld színû csak úgy vonzza a szemet, nem egy unalmas 473-dik szürke színû toyota yaris.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!