Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan lehet tudni,hogy egy...

Honnan lehet tudni,hogy egy autóban bőrülés van és nem műbőr?

Figyelt kérdés
A színéből talán?

2021. febr. 6. 22:36
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Onnan, hogy az olyan autók amikben valódi bőr az ülés azt nemigen engedheti meg magának egy átlagember. Szóval ilyen Bugatti-félékre gondolj, ott használnak esetleg valódi bőrt, egy Mercedes is csak nagyon jó minőségű és utánzatú műbőrrel dolgozik.
2021. febr. 6. 22:43
 2/8 anonim ***** válasza:
34%
keress egy helyet rajta ami nem látszik. Öngyújtóval égesd meg. Ha olvad akkor műbőr.
2021. febr. 6. 22:44
 3/8 D. Brasco ***** válasza:
47%
A szagán érezni fogod
2021. febr. 6. 23:03
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

Az autó elejére van írva. Olyasmi feliratot keress, hogy Bentley,

Rolls-Royce, Maserati....

2021. febr. 7. 08:55
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Régi, 15-20 évtől idősebb drága prémium modellekben találsz igazi bőrt. Audi, Merci, BMW is igazi műbőrt használt, nem beszélve az olyan presztízsmárkákról, mint a Jaguar, Bentley, Maserati, stb. Volvot hirtelen nem tudom most, szerintem ott is volt igazi bőr.

4esnek is üzenem, hogy ha 2 millió eurós Bugatti Chiront veszel, vagy a legdrágább Rolls-Royce-t, abban is már csak műbőr, vagyis szintetikus anyagból készült bőrimitáció lesz. A valódi, állati eredetű bőrözés be lett tiltva teljesen az autóiparban (is).

Szóval ha találsz egy 2000-res évjáratú, jól felszerelt Audi A4-est, amiben gyárilag bőrülés volt, és nem bőrözték újra az utóbbi években, akkor az igazi bőr lesz. Míg egy új, full extrás Audi A8-ban nem lesz olyan kellemes tapintású, minőségi bőrülés, mint a régi A4-esben. Persze egy jó Alcantarának párja nincs, de ez egy másik téma már.

2021. febr. 7. 14:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy lett betiltva a valódi bőr... :D

https://www.youtube.com/watch?v=zBPFR5tpIpc&feature=emb_title

2021. febr. 7. 15:07
 7/8 anonim ***** válasza:
44%
Nekem régi Kia Sorentom van, néha olyan tehénszag van belül...
2021. febr. 7. 16:54
 8/8 anonim ***** válasza:

6os

Na most néztem meg a videót, nem tudom min lepődjek meg jobban, hogy Winkler még mindig forgat autós műsorokat, vagy ezen a bőrös dolgon. Teljes a káosz a fejemben. Mondjuk azon se lennék meglepődve, ha ebben az új Bentleyben is műbőr lenne, Winklernél előfordul, hogy nincs tisztában a friss autós hírekkel, és a 20 évvel ezelőtti infókból merít. Mert ezt az elméletet hallottam már máshol is, hogy nagyon nyugodt helyen kell a marha éljen, akkor lesz jó csak a bőre.

2021. febr. 8. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!