Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Citroen Xsara Picasso?

Citroen Xsara Picasso?

Figyelt kérdés
Viszonylag kényelmes, tágas, megkímélt kocsit keresek, a keret 1 millió forint. Egyterűek között nézelődők, a Citroen Xsara Picasso, ami megtetszett. Benzines kell, mert hosszú távokra nem megyek, csak ritkán. Néztem más márkákat is, a japánok jóval drágábbak, ahogy a németek, tudom, kereslet-kínálat. De a franciák nagy előnye állítólag az is, hogy lágyan rugóznak, az úthibákat kevésbé érzi meg az ember, mint más márkák esetében, nem vagyok egy sportos vezető, inkább higgadt, így ez is lényeges szempont.
2021. febr. 5. 14:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Én sokáig vezettem ezt a típust és meg voltam elégedve vele.

Jól ki lehet látni belőle,nagy a csomagtér,kényelmesek a plüss ülések és az utastér is.

A hátránya az,hogy nem olyan erős a kasznija mint például egy Opelé. A digitális kijelzője egy idő után halvány lesz,csak cserélni lehet kompletten.

2021. febr. 14. 09:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Amikor nekem is volt,sok probléma adódott az elektrónikájával.

Én is tapasztaltam,hogy kényelmes,de valóban gyenge a karosszériája.Egyszer véletlenül beletolattam a mügöttem patkoló kistehetautóba és csúnyán összetört a hatulja.A másik autónak szinte semmi baja nem történt.

2021. febr. 15. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!