Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Citroen Xsara Picasso milyen...

Citroen Xsara Picasso milyen autó ma?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok válaszát várom, akiknek ilyen autójuk van. A véleményüket és tapasztalataikat kérem megosztani, a vele járó költségekről, esetleg jó és rossz tulajdonságokról is. A népitélet sajnos nagyon kevés konkrétumot tartalmaz, és kevés a friss bejegyzés. Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. jan. 9. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

3 évig volt ilyen autónk. (1.6)

Mivel francia valami (elektronikus) gondja mindig lesz. Nekünk a magas olajfogyasztás volt a legfőbb hiba. 1l/1000km de lehet akár egy elektromos ablak emelő(13E FT) vagy egy benzinszivattyú,lambdaszonda (30.E FT)is.

Elég nehéz kapcsolású a váltókar.

Magas építése miatt könnyen belekap a szél magas autópályatempónál. 130-140

Olyankor elég zajossá is válik.

3 gyerekkel teljesen rendben van,bár hátul az ülések nem elég szélesek. (De nagyon kényelmesek)

Ehhez a kasztnihoz inkább az 1.8-as motor (117LE) passzol.

Amennyiért ezeket az autókat adják sokkal jobb választás egy Ford Galaxy Mk2. 1.9tdi.

2020. jan. 9. 21:12
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
azt hallottam róla, hogy a citrolék nem túl jók
2020. jan. 9. 21:13
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Inkább scenic!
2020. jan. 9. 21:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Édesapám feleségének volt, amíg a bal hátsó kerék ki nem tört egy jobbkanyarban valahol Csákberény mellett (ahol van az a dimbes-dombos kanyargós szakasz), és fejre nem állt vele (szerencsére senki nem jött szemből, személyi sérülés nem történt). Amúgy szerették, de a vége eléggé rossz szájízűvé tette az egészet. Valami anyaghiba volt a szakértő helyszíni szemléje alapján, majd később mégsem azt mondta...

Én gyerekként szerettem, emlékeim szerint elég kényelmes volt, tágas.

Sajnos műszaki állapotra, meg hasonlókra nem emlékszem, 13-14 éves lehettem, nem igazán törődtem ilyenekkel.

2020. jan. 9. 22:09
 5/9 Barnabas333 ***** válasza:
Ha gondolod megkérdeztem kollégám. Bár nem tudom mennyire mérvadó, mert ő kb. 10-13éve szalonból vette és úgy vigyáz rá mint a hímes tojásra... Gondolom ha veszel egy agyon hajtottat az nem ilyen lesz.
2020. jan. 10. 06:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Apukámnak volt még ilyen,taxizott vele

Nagyon jól fogyasztott.

Bár ronda mint a szar,de ettől eltekintve jó autó.

2020. jan. 12. 18:10
 7/9 anonim válasza:
Nekem is az van. Imádom. 1.8 benzines. Második autónak vettük. Tágas autó. Ha veszel ne kereskedésben inkább tulajtól lehetőleg első vagy második gazdást. Legyen rendszeresen szervizelés lehetőleg legyen nyoma szervizkönyvbe. Én első tulajtól vettem 2003-as, amit költöttem rá: Vezérléscsere illetve a lambda szonda. Nézd a rohadásokat is főleg a küszöböknél. Most volt műszakis és nem kellett semmit csinálni rajta. Sokáig keresgéltem, de ha körültekintő vagy és nem dőlsz be a neppereknek sikerülhet jót kifognod.
2020. jan. 15. 15:19
 8/9 anonim válasza:

Nekem 1.8 benzines van, 2001es auto. 2. Tulaj vagyok, 2013-4ben vettem. A 4-5 ev alatt, az ablaktorlo lapatok lettek cserelve, vezermulanc, kutyacsont 2x, ill. a kuszob rozsdasodott..

a tavalyi ev az elso, hogy cserelni kellett tobb mindent, generator akksi ujrakuplungoztattam, futomuben lett valami kis cucc cserelve ill a klima nem kapcsolt be mindig. 370ezer km van benne, amikor vettem 220 korul volt. En nagyon szeretem, ev vegen akarom az uj picassora cserelni

2020. febr. 9. 16:15
 9/9 ipecsek válasza:
Szerintem szép és jó, kényelmes.
2021. jan. 28. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!