Citroen Xsara Picasso milyen autó ma?
3 évig volt ilyen autónk. (1.6)
Mivel francia valami (elektronikus) gondja mindig lesz. Nekünk a magas olajfogyasztás volt a legfőbb hiba. 1l/1000km de lehet akár egy elektromos ablak emelő(13E FT) vagy egy benzinszivattyú,lambdaszonda (30.E FT)is.
Elég nehéz kapcsolású a váltókar.
Magas építése miatt könnyen belekap a szél magas autópályatempónál. 130-140
Olyankor elég zajossá is válik.
3 gyerekkel teljesen rendben van,bár hátul az ülések nem elég szélesek. (De nagyon kényelmesek)
Ehhez a kasztnihoz inkább az 1.8-as motor (117LE) passzol.
Amennyiért ezeket az autókat adják sokkal jobb választás egy Ford Galaxy Mk2. 1.9tdi.
Édesapám feleségének volt, amíg a bal hátsó kerék ki nem tört egy jobbkanyarban valahol Csákberény mellett (ahol van az a dimbes-dombos kanyargós szakasz), és fejre nem állt vele (szerencsére senki nem jött szemből, személyi sérülés nem történt). Amúgy szerették, de a vége eléggé rossz szájízűvé tette az egészet. Valami anyaghiba volt a szakértő helyszíni szemléje alapján, majd később mégsem azt mondta...
Én gyerekként szerettem, emlékeim szerint elég kényelmes volt, tágas.
Sajnos műszaki állapotra, meg hasonlókra nem emlékszem, 13-14 éves lehettem, nem igazán törődtem ilyenekkel.
Apukámnak volt még ilyen,taxizott vele
Nagyon jól fogyasztott.
Bár ronda mint a szar,de ettől eltekintve jó autó.
Nekem 1.8 benzines van, 2001es auto. 2. Tulaj vagyok, 2013-4ben vettem. A 4-5 ev alatt, az ablaktorlo lapatok lettek cserelve, vezermulanc, kutyacsont 2x, ill. a kuszob rozsdasodott..
a tavalyi ev az elso, hogy cserelni kellett tobb mindent, generator akksi ujrakuplungoztattam, futomuben lett valami kis cucc cserelve ill a klima nem kapcsolt be mindig. 370ezer km van benne, amikor vettem 220 korul volt. En nagyon szeretem, ev vegen akarom az uj picassora cserelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!