Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Németországból vagy ausztiabol...

Németországból vagy ausztiabol hogyan tudok autót behozni?

Figyelt kérdés
Első autómat szeretném megvenni nem tudom hogy megy ez . Az autót én is be tudom hozni Magyarországra vagy valami szállító cég hozzá át? Milyen plusz kolcsegekkel jár ha kint veszem meg ,és itthon milyen papírokat kell elintézni utána vagy előtte?

2021. febr. 5. 01:37
 1/6 anonim ***** válasza:
58%

Akkor te idáig semmit nem tudsz.

Jobb ha megbizol valakit vele.

2021. febr. 5. 05:24
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Mindenkinek jobb (főleg NEKED!), ha nem hozatsz kintről autót.
2021. febr. 5. 05:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne hozz kintről autót.

Egyébként totalcar-on volt erről részletekbemenő cikk, olvasd el.

2021. febr. 5. 07:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Jobban jársz vele, ha Magyarországit veszel, mert le tudod kérdezni a km-t, hány tulaja volt stb. Ezekből nagyon sok mindenre lehet következtetni ám. Én külföldről behozott autót nem vennék, bármikor hozták be.
2021. febr. 5. 11:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Alapból nem nagyon érte meg sosem kimenni egy autóért Németországba, ha nincsenek cimboráid, segítségeid kint. Most a jelenlegi helyzetben konkrétan lehetetlen kimenni. Kár pazarolni rá az energiát.
2021. febr. 5. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Plusz költséged a hazahozatal.Ha tréler hozza 120-150ezerft.Ha ki tudsz menni időpontot foglalni zulassungstellébe az kb150 euró ez a biztosítás és az export rrndszám, ehhe z jön az utad kifelé meg haza.Itthon a papíroztatás kb 120-140 ezer ft.
2021. febr. 5. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!