Más motort akarok bele tenni a kocsiba???
Sziasztok!
Nő vagyok,nem nagyon tudom ezeket,de az lenne a pontos kérdésem, hogy van egy kis 1999es Volkswagen polom, 1.4pdtdi...
A pd elemek rosszak sajnos:( mondták h sokkal jobb lenne ha motorcsere lenne. Ez motorkódos, és azt hallottam h ilyenkor,lehet bele rakni más fajta motort is,mivel motorkódos ez igaz? Mivan ha én egy 1.0 vagy 1.4es kis benzines motort vennék bele? Hogyan oldható ez meg? Segítene valaki,mi ennek a menete ?
Nagyon szépen köszönöm előre is kedvességetek!
Ugyanolyan motorkódost tehetsz bele egyszerűen.
Ha még az üzemanyag is más, az gyakorlatilag kivitelezhetetlen fizikailag és papírozás terén is.
Meg lehet csinálni.
de:
-annyiba fog kerülni amennyiből két másik ilyen szart veszel, mert a kasznin a beltéren és a futóművén kívül MINDEN csere.
-soha a büdös életben nem papírozod be ebben az országban. :D
Olyan motor papírozása nem nagyon kaland, amivel eleve szerelték a kocsit. De dízelt benzinre cserélni nagyon sok extra macera és pénz.
Azért én elvontatnám azt a kocsit egy másik szerelőhöz. PD elem csere helyett motorcserét javasolni nekem elég lehúzás szagú. Gondolom tud is ajánlani egy abszolút megbízható havert, akinél éppen van egy bele való motor "véletlenül".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!