A Dacia színvonala javulhat úgy, mint a skodáé?
Figyelt kérdés
Mindkét márka egy exszoci automarka, amikor a vw megvette a skodat akkor elkezdett egyre jobb és jobb illetve eliamertebb márka lenni. Most pedig már egy igazi nyugati jól csengő nevű autó2021. febr. 4. 18:33
1/17 anonim válasza:
A Dacia is rengeteget fejlődött, amióta a Renault a szárnyai alá vette.
Persze a Dacia valószínűleg mindig is a Renault "olcsó" márkája lesz.
2/17 anonim válasza:
A Dacia szerintem sohasem fogja beérni a Skodát.
Épp minap olvastam egy cikket, hogy a Daciánál még mindig extraként kezelik a klímát, vagy épp a rádiót, ilyen lendülettel maradnak ott ahol.
4/17 anonim válasza:
Állandóan javulóban van. De a Dacia olcsóbb kategória, mint a Skoda, nem is lenne értelme Skoda szintre felhúzni.
5/17 anonim válasza:
Kb. 1 eves koraban elkezdenek leszakadni a muanyag elemek, pl. a belso kilincs. Legalja kategoria, akkor se kene ha ingyen adnak.
6/17 anonim válasza:
Féléve próbáltam ki egy Dustert. Azért az egy kicsit gáz 2021-ben, hogy a klímát, állítható magasságú biztonsági övet, ülést extraként kezelik. Persze, kevesebb extra, kevesebb meghibásodás, de a 15 éves Corollám minőségibb benyomást kelt, pedig nem 3.7 millióért vettem 2 hónapja. A Dacia egyébként a Renault szárnyai alatt volt a szocializmusban is. Renault 12, ismerős?
7/17 anonim válasza:
Nem a Daciáé javul a Skoda szintjére, hanem a Skodáé romlik le Dacia színvonalra. A VW csoporton belül nem titkolt, hogy a németek nem szeretnének a saját márkájuknak konkurenciát állítani. A Skoda marad nagy, tágas, okos ötletekkel teli autó, de ha kell tűzzel-vassal küzdeni fognak azért, hogy a VW-t ne érhesse be - márpedig az önerőből nem fog tudni "elhúzni" a Skodától presztízsben és minőségben.
9/17 anonim válasza:
dacia proli autó , ezt szakadt 500eft bijemvís dikmák srác mondta nekem . skoda azért fényévekre van a dacia előtt
10/17 anonim válasza:
Oké hogy a Renault felkarolta a Daciát mint a VW a Skodát, csak hogy a Dacia még mindig félig a gödörben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!