Mit jelentenek a számok az abroncson?
Figyelt kérdés
Dísztárcsát vennék webáruházban, ezért nézegettem az abroncsra írt számokat, de semmit nem értettem belőle. Azt kérem, mondja meg valaki, hogy melyik szám/betű mit jelent. Lehet, hogy pont nem a megfelelő részt fényképeztem le, akkor jöhetek más fotókkal. [link] 2021. febr. 4. 13:52
1/4 anonim válasza:
DOT utáni szám, 4609 azt jelenti, hogy 2009 46. hetében gyártották. Ha ez a te gumid, évekkel ezelőtt cserélni kellett volna.
A többi szám nem releváns. Gyártói adatok.
Dísztárcsához a kerék mérete kell, ez valami hasonló formájú: "180/60 R14" Ebből is az utolsó, "R14" ami érdekes, mert ez mutatja meg mekkora a kerék rádiusza, amivel egyeznie kell a dísztárcsának.
2/4 anonim válasza:
Inkább nem ártana lecserélni ezt a gumit, nem hiszem hogy a dísztárcsa olyan fontos lenne.
3/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy cserélni kell. Ez a téli gumi, most veszek majd új nyári gumit.
Most éppen elég koszos, majd megmosom, de ha jól látom, 165/65 R15 [link]
2021. febr. 4. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!