Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2007 Swift 1.3 benzin vagy...

2007 Swift 1.3 benzin vagy alacsonyabb fogyasztásu autó?

Figyelt kérdés

Benzines autót szeretnék, ami nem túl nagy, de nem baj ha vmivel nagyobb mint egy tipikus kisautó, csak mivel első autó lenne ezért a kompakt méret mindig előny a rutinszerzes közben.

Ezeket szeretném:

Benzines

Alacsony fogyasztás

1-1.35 millió körül

Kis,közepes méret, pl mini kombi érdekelne vagy kis egyterű is.

Van vmi ami jobb lehet egy 1.3 Swiftnel? Láttam 8 legzsakkal, fűtéssel minden jóval 1.15m forintért. Fogyasztás jó lenne ha kisebb, na de mennyit fogyaszt városban és mennyit pályán egy ilyen Swift? Mármint nem a táblázatos adatra vagyok kíváncsi hanem a valóságban mennyit eszik

2021. febr. 4. 01:05
 1/9 anonim ***** válasza:
fuelly.com oldalon nézelődj valós fogyasztás után
2021. febr. 4. 01:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A Swift pedig pontosan egy tipikus kisautó...
2021. febr. 4. 06:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hova akarsz Swiftnél kisebb fogyasztást?Van csak azok mini autók lesznek amik kicsik neked,nem azon a 0,5-1 literen fogsz sokat spórolni hanem azon ha nem kell rendszeresen kiadni a tizeseket kisebb nagyobb javításokra ezt meg a Swift t

udja legjobban.Persze van még dízel de kétlem hogy opció lenne.

Ilyen kategóriában még Honda Jazz jut eszembe de ha jól tudom az drágább.

2021. febr. 4. 06:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Vegyél benzin-gázost és meg van oldva. Eljár max. 8 literrel, 20 forintos km költség. Attól kevesebb úgyse lesz.
2021. febr. 4. 07:47
 5/9 anonim ***** válasza:
spritmonitor.de is egy nagyon jó fogyasztásokat mutató oldal.
2021. febr. 4. 11:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

mazda 2 1.3 benzin

varosi fogyasztasom 4,5-5 liter

orszagut 6-7 liter

kicsi kompakt kocsi

2021. febr. 4. 11:59
 7/9 anonim ***** válasza:
swiftet kell venni
2021. febr. 4. 13:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem 2005-ös 1.6-os Honda civicem volt 6.2literrel elment vegyes fogyasztáson.Jazz is jó lehet.De a páromnak swift-je volt 1.3-as az is 6.5-tel elment.Persze ehhez nem kell sportosan vezetni.
2021. febr. 4. 20:10
 9/9 anonim válasza:

Nekem a Vitarám előtt egy 2007 s,1.3 Swiftem volt.

4 évig volt meg, hibátlanul működött, az utolsó vizsgáján bent voltam , a vizsgabiztos azt mondta, olyanok az értékei, mintha új autó lenne.Meg is vették 1000000 ft-ért. Nagyon szerettem,városban 7-8 ,országúton 6.5 litert fogyasztott.Kényelmes, ha kell gyors, de a lényeg, hogy megbízható, igaz minden évben átnézettem, amit kellett évente cseréltettem.

2021. febr. 5. 05:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!