2007 Swift 1.3 benzin vagy alacsonyabb fogyasztásu autó?
Benzines autót szeretnék, ami nem túl nagy, de nem baj ha vmivel nagyobb mint egy tipikus kisautó, csak mivel első autó lenne ezért a kompakt méret mindig előny a rutinszerzes közben.
Ezeket szeretném:
Benzines
Alacsony fogyasztás
1-1.35 millió körül
Kis,közepes méret, pl mini kombi érdekelne vagy kis egyterű is.
Van vmi ami jobb lehet egy 1.3 Swiftnel? Láttam 8 legzsakkal, fűtéssel minden jóval 1.15m forintért. Fogyasztás jó lenne ha kisebb, na de mennyit fogyaszt városban és mennyit pályán egy ilyen Swift? Mármint nem a táblázatos adatra vagyok kíváncsi hanem a valóságban mennyit eszik
Hova akarsz Swiftnél kisebb fogyasztást?Van csak azok mini autók lesznek amik kicsik neked,nem azon a 0,5-1 literen fogsz sokat spórolni hanem azon ha nem kell rendszeresen kiadni a tizeseket kisebb nagyobb javításokra ezt meg a Swift t
udja legjobban.Persze van még dízel de kétlem hogy opció lenne.
Ilyen kategóriában még Honda Jazz jut eszembe de ha jól tudom az drágább.
mazda 2 1.3 benzin
varosi fogyasztasom 4,5-5 liter
orszagut 6-7 liter
kicsi kompakt kocsi
Nekem a Vitarám előtt egy 2007 s,1.3 Swiftem volt.
4 évig volt meg, hibátlanul működött, az utolsó vizsgáján bent voltam , a vizsgabiztos azt mondta, olyanok az értékei, mintha új autó lenne.Meg is vették 1000000 ft-ért. Nagyon szerettem,városban 7-8 ,országúton 6.5 litert fogyasztott.Kényelmes, ha kell gyors, de a lényeg, hogy megbízható, igaz minden évben átnézettem, amit kellett évente cseréltettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!