Jaji kérdése:
.Lenne egy hatalmas kérdésem:indulasnal lükibe raktam a váltót,de ki kellet szálnom és elfelejtettem üresbe rakni,1ből fel engedtem a kuplungot.Egy picit rántott éppen hogy az autó,és leállt.Kérdés az lenne :nem nyírtam ki a válltót?
Figyelt kérdés
2021. febr. 2. 17:32
1/7 anonim válasza:
Ha belegondolsz, sok döglött váltó lenne ha ennyitől kinyíródnának.
2/7 anonim válasza:
Nyugodtan használd a hátramaneti- vagy tolató fokozat kifejezést, annak legalább van értelme magyarul (gondolom a rückwärts ronda német szakkifejezést akartad becézni lükinek).
3/7 anonim válasza:
Tulajdonképpen lefulladt. Ennyitől nem lesz baj.
Ja amúgy az nem lüki.... Rükverc... Nem véletlen az R betű a váltón.
4/7 D. Brasco válasza:
Lükverc....parizel.....rotling......
Egyébként jól is neznenk ki ha egy lefulladastol tönkre menne a váltó....
6/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van ,nem jól irtam,jogos a kövezés,de igy szokott hangozni.minden esetre köszi a valaszokat.
2021. febr. 2. 19:47
7/7 b1812567 válasza:
Próbáld megszokni, hogy indítani: kuplung be - váltó üresbe - fék (végig nyomod) - indít
megállni: kuplung be - féket nyomod - váltó üresbe (ezt lehet egyszerre) - kuplung ki - gyújtás le - fék felenged.
Aztán kézifék be, váltó sebességbe, de már álló motorral. (Ha nem vízszintes úton állsz meg, akkor persze előbb a kézifék.)
Ha ez rutinná válik, akkor nem fogod megugrasztani/lefullasztani ilyenkor a kocsit. Legalábbis ritkán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!