Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1 millió alatt értelmes autó?

1 millió alatt értelmes autó?

Figyelt kérdés

Valami értelmes megbízható autót keresek, 1 millió alatt lehetőleg.

Suzuki Swift azért nem, mert nagyon gyér a biztonságtechnikai csomagja... GS felszereltség meg ritka és jó drága. SX4 szintén, GS-el értelmes választás csak, de azt meg 15+ évesen lehet TALÁN kifogni 1 millió alatt, széthajtva...

Opel Astra se a G se a H nem kell, sok jót nem hallottam róla még ha istenítik is...

Más meg mi van még? Nem sok minden. Pár széttördelt, szétkaristolt Honda Jazz, és még jobban széthajtott hatchback Civic.

2021. febr. 2. 09:52
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
16..... a kötelezők nem minősülnek javításnak az én fogalmaim szerint!!!
2021. febr. 5. 01:25
 22/36 A kérdező kommentje:
Valóban, azok nem. De akkor mi számít? Ráfogják mindenre hogy "kopó-fogyó", még ha nem is várt hiba akkor is...
2021. febr. 5. 06:11
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Ami szerepel a jármű könyvében adott időszakonként vagy kilométerenként cserére, az nem javítás, az szerviz - a többi mind javítás.
2021. febr. 5. 09:42
 24/36 anonim ***** válasza:

10 éves swiftet nem kapsz ennyiért. Te írtad: " A jó hírű autókat nem lehet ennyiért megkapni"

Gondolod én többet tudok. Esetleg valaki itt? 2005 előtti swiftből kapsz egy jobb darabot. 600 körül. Nagykorúakban válogathasz akár jóval feljebb.

1 millió alatt megbízhatót én csak a swiftet ismerem. De ilyen idősen abban sem túlzottan bíznék. Egy új swift jól felszerelve 5.5M az alsó közép kategória belenyal a 10M-be. Elmúltak az idők amikor 1M-ért "értelmes", "megbízható" autót lehetett vásárolni. 5M-el válogathasz a használtak között.

2021. febr. 9. 17:09
 25/36 anonim ***** válasza:

Golf IV 1.9 TDI, Polo IV 1.4 Pdtdi, Skoda Fabia...

Ezek oké, hogy nem fiatal autók, de ennyiből már a kínálat tetején válogathatsz, valóban keveset futott és sok gyári extrás kocsikat. Szerintem jobban jársz, mintha vennél ugyan ennyiért egy 10 éves, leharcolt autót.

2021. febr. 9. 22:42
 26/36 anonim ***** válasza:
71%

25 ez vicc?

"valóban keveset futot"

Atért gurított ki szerinted valaki huszonéve egy TDI-t a szalonból, hogy eladja 100.000 km-el? Ment vele évi 5.000 km-t? Inkább lesz az 800.000 km. Tutti vétel. Benzinesből esetleg a fele.

2021. febr. 10. 01:56
 27/36 A kérdező kommentje:
#25 köszi de nem kell német dízel... max. D5 Volvo vagy koreai CRDI. Azon kívül mást nem már.
2021. febr. 10. 06:10
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmi se jó, akkor inkább ne is vegyél autót, legalább marad olyannak, aki képes kompromisszumot kötni a pénzéért.
2021. febr. 10. 09:38
 29/36 A kérdező kommentje:
Japán vagy koreai benzines lesz ebből...
2021. febr. 10. 09:53
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
29 Teljesen jó választás. Két éve totálkárosra törték az autómat, akkor kellett sürgősen vennem egyet. Hál' Isten kaptam segítséget és végül egy Mits.Colt lett 1,6 millióért. Azóta két izzót cseréltem benne. Egy csavarhúzó kell csak ehhez is. Ezen kívül kétszer meghúzták és kerestem rajta 150ezret így - a hibák ki lettek javítva. Szóval jó eséllyel rendben lesz a dolog Nálad is. Az előtörténetért, ha fizetni kell, fizess! Olcsón hozzá lehet jutni majdnem minden autóval kapcsolatban.
2021. febr. 10. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!