1 millió alatt értelmes autó?
Valami értelmes megbízható autót keresek, 1 millió alatt lehetőleg.
Suzuki Swift azért nem, mert nagyon gyér a biztonságtechnikai csomagja... GS felszereltség meg ritka és jó drága. SX4 szintén, GS-el értelmes választás csak, de azt meg 15+ évesen lehet TALÁN kifogni 1 millió alatt, széthajtva...
Opel Astra se a G se a H nem kell, sok jót nem hallottam róla még ha istenítik is...
Más meg mi van még? Nem sok minden. Pár széttördelt, szétkaristolt Honda Jazz, és még jobban széthajtott hatchback Civic.
10 éves swiftet nem kapsz ennyiért. Te írtad: " A jó hírű autókat nem lehet ennyiért megkapni"
Gondolod én többet tudok. Esetleg valaki itt? 2005 előtti swiftből kapsz egy jobb darabot. 600 körül. Nagykorúakban válogathasz akár jóval feljebb.
1 millió alatt megbízhatót én csak a swiftet ismerem. De ilyen idősen abban sem túlzottan bíznék. Egy új swift jól felszerelve 5.5M az alsó közép kategória belenyal a 10M-be. Elmúltak az idők amikor 1M-ért "értelmes", "megbízható" autót lehetett vásárolni. 5M-el válogathasz a használtak között.
Golf IV 1.9 TDI, Polo IV 1.4 Pdtdi, Skoda Fabia...
Ezek oké, hogy nem fiatal autók, de ennyiből már a kínálat tetején válogathatsz, valóban keveset futott és sok gyári extrás kocsikat. Szerintem jobban jársz, mintha vennél ugyan ennyiért egy 10 éves, leharcolt autót.
25 ez vicc?
"valóban keveset futot"
Atért gurított ki szerinted valaki huszonéve egy TDI-t a szalonból, hogy eladja 100.000 km-el? Ment vele évi 5.000 km-t? Inkább lesz az 800.000 km. Tutti vétel. Benzinesből esetleg a fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!