A bratyókkal akarunk tuningolni trapantod, kezdő lépések?
Figyelt kérdés
a kérdes adott2021. febr. 1. 21:36
2/7 anonim válasza:
Hát első körben kéne vennetek egy "trapantod".
Aztán meg aggassatok rá minél több szpojlert, vágjatok a fényszórókra szemöldököt, tegyetek a kipufogó helyére ereszcsatornát, aztán megvan a Ferrariverő falusi fenegyerek járgány.
Amúgy meg nem sok mindent tudsz kezdeni egy trabival, legjobb a motorcsere, de ezeket már inkább gyári állapotban illik hagyni.
4/7 D. Brasco válasza:
Kicsit gyakorold még ezt a trollkodás dolgot mert ez annyira szar lett,hogy még a humor rovatba is kevés lenne......
5/7 anonim válasza:
Már reménykedtem, higy ez a kérdés adott szófirdulat kiveszett, de sajnos nem.
Adok nektek vartburgy féltengelytet, meg pikuli motrot. Ebből tudtok csinálni csoda feliscsinált autót.
Ha lefestitek margittal, szt fogják hinni az emberek, eredeti román
7/7 anonim válasza:
316om van, elatam a hátso féket vettsm árábo szoplylert jó adja nahyon. Aztán monster matrica, 18 as felni meg méjláda. Csapatunk a spanokkal. Oktatókocsit, buszt , kamiont úgy kúpolok bameg, én vagyok a helyi kúposztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!