Egy kezdő autót szeretnék venni, ötlet?
Nem gondolom, hogy attól, hogy kezdő autó lesz, bontószökevényt kell venni. A legolcsóbb alternatíva talán tényleg a régi swift, de ha nagyobb sebességnél hibázol, hamar az életedbe kerülhet. Még a korabeli autókhoz képest is nagyon gyenge a karosszéria, balesetben rádgyűrődik az egész.
Én fél millió Ft felett nézelődnék, mert ott van esély olyan autót találni, ami nem a következő műszaki vizsgáig fut el. Ebben a kategóriában szerintem az állapot sokkal többet ér, mint a márka. Viszont nem árt a kinézett típusoknak utána nézni, hogy mik azok a tipikus pontok, amiket vásárláskor meg kell nézni.
Fabia
Nekem swift volt az első de összetörtek így a biztositó kifizette és hozzátettem egy Fabiara valót.
100-al került többe, de kb űrtechnológia
6 légzsák
Klima
Szervo
Központi
Elektromos ablakok
6 hangszóró
Nem nagy dolgok de ha nincsenek nagyon tudnak hiányozni
#6 pontosan! a Fabiahoz ugyanúgy hegyekben az alkatrész mint a Suzukihoz, cserébe sokkal többet nyújt. És ha a kisebbik benzines motorral veszi, még fára se fog felcsavarodni vele.
Azért az igencsak gáz, hogy ki mer adni a Suzuki autót (SX4) úgy 2008-ban hogy nincs benne csak két légzsák...?
A 101 lovas pont nem mpi motor.
A bbz-t szét kell forgatnod hogy menjen. 4400on adja le a 126nm-ét. Duplaszíjas motor. A kicsi szíjat szereti ledarálni.
Az 1.2esek katasztrofálisak. A 6 szelepeseken a kipufogószelepek égnek be, a 12 szelepesek vezérműlánca nyúlik mint a takony.
A 60 és 68 lovas ohv mpi-k csörögnek mint egy lánctalpas, viszont egyedül ezeknek van értelmes karakterisztikájuk.
Az 1.4es bby 75 lóval még használható ha figyel az ember a kis szíjra, de ez sem egy virgonc darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!