Suzuki Jimny vélemények, tapasztalatok?
Találtam egy 1999-es Suzuki Jimnyt a környéken, elég jó állapotban van, terepen nem használták. 99 ezer km van benne, sehol sem rohad és valóban szép állapotnak örvend. Garázsban tartották mindig, emelve nincs illetve bármi más extrával sincs felszerelve. Egyedüli extra, hogy új BFGoodrich All terrain kerekek vannak rajta ami azért lényegesen jobb terepen mint egy átlagos utcai gumi.
Ezért az autóért kereken 2 millió Ft-ot kér a gazdája. Kérdésem az, hogy valóban ennyit ér ez az autó vagy nézelődjek tovább inkább?
1. Igen valóban nagyon alacsony az értékvesztésük, és mindenki nagyon dícséri is őket a tudásuk miatt.
2. Igen az lenne amit linkeltél először. Élőben is láttam már, minden nagyon egyben van és rozsdamentes. Korrekt a tulaj is viszont nem nagyon enged az árból. Amit másodjára linkeltél az is jónk tűnik, egy szemlét megér szerintem.
Ez a kilométer nagyon kevés. Az autókat arra tervezték, hogy menjenek, ne álljanak. Évi 10-15 ezerrel átlaggal számolva, ez sokat állt. Inkább egy újabb, többet futottat vennék.
Az ára magas, mert elég kevés van belőlük.
Terepezni fogsz vele?
A jimney gyakorlatilag csak a terep képességei miatt kerülhet számításba, meglehetősen nagy hunbugnak (vagy oltári nagy madárnak) tűnik, aki vesz egy jimney-t, ami kicsi, full fapad, nagyon kényelmetlen, nulla csomagtartója van és utána csak dolgozni jár vele betonon. Mert erre vehetett volna egy swiftet jóval olcsóbban és az minden szempontból jobb lett volna...
Vezettem Jimney-t (igaz az újabbat és automatát), de ahogy mondtam, ez az autó egy full fapad terepjáró. Terepen megy mint a csoda de ezen kívül egyetlen értelmes indokot sem tudnék mondani, hogy miért éri meg megvenni...
Hatos, mivel a kérdező írta, hogy vadászni, terepre kell neki... Szóval... Tulajdonképpen miről is szól a hozzászólásod?
Már azon kívül, hogy megtudtuk, nem tudod a kérdéses autó nevét leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!