Érzésre mi a különbség a bovdenes és elektromos a gázpedál között?
Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 09:13
1/7 anonim válasza:
Autónként jelentős különbségek lehetnek, szerintem nincs általános érvényű különbség. Ültem olyan potméteres gázpedálos autóban, amelyen nagyon "nyúlós" volt a gyorsulás, de olyanban is, amelynél azonnali volt a reakció, mint egy bowdenesnél.
2/7 anonim válasza:
Bovdenes esetén azonnali a gázreakció, míg elektromosnál sok esetben késleltetett. Emissziós normáknak kedvez az utóbbi.
3/7 anonim válasza:
Az elektromos gázpedál egyes tipusoknál, kicsit "gondolkodós", de nem vészesen.
4/7 anonim válasza:
Elektromosnál annyi, hogy folyamatosan benned van a frász, ez is mikor fog bszarni.
Bowdenes(ami modern) az gyakorlatilag kihat az autó teljes élettartamára. Nem ilyen trabant bowdenre gondoltam.
5/7 anonim válasza:
Mi a különbség?
Az én autómnál pl 3-400ezer Ft.
Még szerencse, hogy egy húszasért kaptam egy bontottat.
6/7 anonim válasza:
Amikor hirtelen elveszed a gázt a bowdenes azonnal megtorpan, az elektromos lassan leszabályozza a gázt.
7/7 anonim válasza:
sok a külünbség, én bowdenest vezetek főleg nagyon jó verhetetléenm...azu elektromos KRVA szar vezettem fiat pandát suzuki lianát meg daewoo kalost és mindnek késik a pedálja, váltásnál leveszem a lábam a gázl benyomom a kuplungot és felbőg a motot 1 másodpercre olyan lssan veszi le qa fordulatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!