Hogy takarítod a szélvédőt belülről ?
Ne haragudj, igazából nem rossz szándékkal mondom, de ez most kicsit kiütött: aki még egy ablakot sem tud megpucolni, az hogy jutott el addig, hogy jogosítványa és autója legyen? Legalább 18 éves vagy és nem tudod hogy kell ablakot pucolni? Ennyi idősen is még anyuci csinálja neked ezeket, vagy mi?
Nem akarok itt "a mai fiatalok" kezdetű dumát előadni, mert én is csak 26 vagyok, úgy gondolom az is elég fiatal, de hihetetlen, hogy manapság mennyi ilyen baromi kényelmesen élő fiatal van. 18 évesen életképtelenek. Elgondolkodik az ember, hogy lehet a nagykorúság korhatárát emelni kéne, régen lehet jó volt a 18 év, de manapság aki egy ablakot nem tud megpucolni, annak talán nem kellene olyan nagy felelősséggel bírni, mint a vezetés, szavazás, szaporodás, stb.
Sokat szívtam én is ezzel, de mára megvan a megoldás.
Vettem Auchanban mikroszálás szélvédő tisztítót (ilyesmi: [link] Ezt benedvesítem és nagyon kevés szélvédő tisztító szerrel lefújom. Egyszer átmegyek az egész szélvédőn belülről, majd fogok egy szilikonos lehúzót ( [link] és lentről felfelé lehúzom róla a vizet. Minden húzás után egy tiszta mikrószálás törlőronggyal letörlöm a lehúzót és a szélvédő tetején összegyűlt vizet.
Ez a legjobb módszer. A szilikonos lehúzó után nem maradnak szöszök a szélvédőn. Arra kell csak vigyázni, hogy ne csíkosan húzd le (ha átfedésben húzod, jó lesz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!