OFA munkáltatói szándéknyilatkozat milyen kötelezetségekkel jár?
Sikeres vizsga után lehúzol náluk kb 1 évet. Ha előbb kilépsz, jó sok kötbért kell nekik kifizetned.
Lényegében adnak 1 jogosítványt, cserébe termelned kell a manit nekik 1 évig.
Szándéknyilatkozatot vagy szerződést töltöttél ki? Ha szerződést, akkor elolvastad a tartalmát? Én a Volánbusszal írtam alá szándéknyilatkozatot(!), ami semmi egyébről nem szól, mint hogy nekem szándékomban áll náluk dolgozni, nekik pedig szándékukban áll engem foglalkoztatni a későbbiekben. Ennyi, semmi több. Ellenben ha szerződést írtál alá, akkor ott valószínűleg volt valami hasonló megkötés, olvasd át alaposan.
Ne keverd össze viszont a Waberersszel aláírt papírodat az OFA-val kötött SZERZŐDÉSEDDEL! Ugye három szervezettel vagy jelenleg valamiféle viszonyban: az autósiskolával csak közvetetten, közvetlenül viszont az OFA-val és a Wabival. Az OFA megköveteli, hogy megszerezd az aláírt időpontig a jogosítványt, különben időarányosan visszakövetelhetik a már az általuk helyetted befizetett tanórák árát. Viszont, még egyszer mondom, alapvetően ha tényleg csak szándéknyilatkozatot írtál alá, akkor egy másodpercet sem kell ténylegesen ledolgoznod a cégnél. Ha tévedtem, akkor a beiratkozásnál nekünk elmondottak során velem együtt tévedett mind a projektvezető hölgy, mind az autósiskola vezetője, márpedig nekik illik képben lenniük a dolgokkal, szóval ezt szerintem ki is zárhatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!