Mi kopoghat hátul az autóban?
Figyelt kérdés
Adott egy g astra, a hátuljaban kopog valami, lenges csillapítón nem látni semmi olajfojast, nem könnyű lenyomni, nem pattog nagyon, kanyarodaskor, nagyobb bukkanoban nyikorog is, rugók nincsennek törve, akkor mi lehet?2021. jan. 28. 21:13
21/26 A kérdező kommentje:
Múltkor egr szelepet "csereletttem" 80e került, és mit csinált a szerelő, nem gyári újat vett bele 80ert hanem kitisztotta ami benne van, pofátlanul adott egy számlát róla, aha csak azon a dátum meg 2 éves volt, ezek a nagy szerelők, ja és a hiba nem oldódott meg, nem takarította ki rendesen, csak annyira hogy pár km re jó legyen, otthon én csináltam meg azt is 😀
2021. jan. 29. 07:47
22/26 anonim válasza:
De ennyi tudással tényleg, mi szükséged az itt kiírt kérdésre?
23/26 A kérdező kommentje:
És ezt szakszervíz csinálta, nem valami maszek, hozzá teszem, ők állították hogy ez teljesen új meg minden, aha csak én megneztem az egész kocsit mielőtt el vittem szerelohoz, ugyan az az egr volt benne amivel el vittem hozzájuk, meg kívülről se takarítottak meg hogy a hülyének fel ne tűnjön hogy nem cseréltünk semmit, erről ennyit szerintem
2021. jan. 29. 07:52
24/26 A kérdező kommentje:
Ha tudnám hogy mi csinálja akkor nyilván nem lenne a kérdésem, 1. Lenges csillapítóra gondoltam, csak hogy az jó, de mindegy ki cserélek benne mindent, nem szarakszok vele, egész hátulja kap egy teljes felújítást
2021. jan. 29. 07:55
25/26 anonim válasza:
7 vagyok. Hogyan kell nem anonimen írni? Gondoltam legalább elmosolyodsz... Bocs.
26/26 A kérdező kommentje:
7. Bocsi hogy így reagáltam le, csak így hirtelen nem voltam valami jo kedvemben
2021. jan. 30. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!