Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi kopoghat hátul az autóban?

Mi kopoghat hátul az autóban?

Figyelt kérdés
Adott egy g astra, a hátuljaban kopog valami, lenges csillapítón nem látni semmi olajfojast, nem könnyű lenyomni, nem pattog nagyon, kanyarodaskor, nagyobb bukkanoban nyikorog is, rugók nincsennek törve, akkor mi lehet?

2021. jan. 28. 21:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%
#10 Ha te is ki tudod otthon cserélni annyira értesz hozzá, akkor nem is értem a kérdés létjogosultságát.....mindenki ezt csinálja aki ért hozzá, alánéz ahelyett hogy a fejét vakargatná.
2021. jan. 28. 22:46
 12/26 A kérdező kommentje:
alá néztem és rohadtul nem láttam semmi különöset, teljesen jó minden, ezért nem is értem hogy mi lehet vele, ezért van ez a kérdés, kinek mi okozta (ha van ilyen)
2021. jan. 28. 22:52
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
#12 Ha ki tudod cserélni, akkor azt is tudod hogyan kell leelenőrizni egy szilentet. Elárulom, nem tátott szájjal való nézéssel.
2021. jan. 28. 22:54
 14/26 A kérdező kommentje:
Látom felejtős a téma, köszi a helpet, neked is így segítsenek akarmirol is legyen szó, állsz te is meg tátott szájjal
2021. jan. 28. 22:57
 15/26 anonim ***** válasza:
#14 de Istenem, erre mit mondjak? Mozgasd már meg azt a szilentet ha a kocsi alatt vagy......gondolom jön a következő kérdés hogyan kell cserélni. Amúgy meg a felütő, kopogó hang egyértelműen szilentre utal.
2021. jan. 28. 23:00
 16/26 A kérdező kommentje:
Na valami hasonló, sok minden zoroghet egy konkrét dolgot akartam hogy az kB hogy zörög, hogy reagál, rendesen kocsi alá nem tudok be menni krokodil emelom van, cserét azt tudom, holnap megnezem
2021. jan. 28. 23:05
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem, hogy bármit meg tudsz javítani, ha még detektálni sem tudod a hibát. Egy szilentet kicserélni nem egyszerű, az be van rohadva, ahhoz kinyomó célszerszám kell, meg komoly emelő, meg bakok, meg a felemelt kocsi alatt bujkálni meg rángatni dolgokat. Szerintem ne csináld.
2021. jan. 29. 00:44
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Hogy te mennyire értetlen vagy.

Nem tudod megállapitani, de elvárod hogy látatlanba megmondják neked 100 %-osan hogy mi a baj.

Nem tudod megnézni, de kiakarod cserélni úgy hogy se aknád se tudásod.

2021. jan. 29. 05:49
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Minek is vannak autószerelők?

Majd a gyk-n megkérdezzük, mi a hiba, megmondják a tutit, otthon 0 tapasztalattal megcsinálom, probléma megoldva.

Kenyeret gondolom már magad sütöd, pulóvert magadnak kötöd.

2021. jan. 29. 06:54
 20/26 A kérdező kommentje:
19 pontosan, itthon csinálok már mindent, muanyagot fröccsentek, kovácsolok, stb, (amúgy nem) nem tudom miért baj az ha valaki érteni szeretne valamihez, több mindent szeretne csinálni, nem baj majd el viszem szerelohoz, fél év múlva mert kB akkora kapok időpontot, addigra több minden is galyra megy, mert amúgy napi használatba van, szinte ki se hul, meg ugyebár az országban nagyon jó szerelők vannak akik azt is kicserelik ami jó
2021. jan. 29. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!