Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit kérhetek az alábbi...

Mennyit kérhetek az alábbi autóért ? Vagy mennyit adnának érte kereskedésben, ha beszámíttatnám?

Figyelt kérdés

Renault thália 1.5 dci 2004 65 le

246 ezer km van benne.

Műszakija lejárt múlthét vasárnap, de a vírus miatt megvan hosszabbítva.

Ég a check engine lámpa (lehet hogy porlasztós lesz, de még nem derült ki) ettől függetlenül szépen indul, és ugyan úgy jövök megyek vele.

Klíma nem működik, nem foglalkoztam vele, azon kívül minden más teszi a dolgát.

Új garis premium duracell akksi van benne.

Friss olajcserés

Új izzítógyertyák bosch

4 új pioneer hangszóró

2 vadi új téli gumi elöl , 2019es gumik hátul, nagyon jó állapotban

EGR szelep kitörölve, lefalazva.

2021. jan. 27. 21:28
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Én kereskedésben beszámíttatva 150-nél többre nem fogadnék, de ne legyen igazam.
2021. jan. 27. 21:37
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez tipikusan az az autó, amit nem éri meg eladni. Inkább használd amíg nem kell rá nagyobb összeget költeni és utána bontó.
2021. jan. 27. 21:42
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
A műszaki nem meghosszabbítva lett, hanem egyelőre elnézik, hogy nincs rajta... Ki tudja meddig. Na most check engine-nel műszakin nem megy át, ergo szerintem ebben a formában minimális értéke van.
2021. jan. 27. 22:01
 4/30 anonim ***** válasza:

leveszed az akksisarut, vissza, addig át megy a műszakin

a kocsi értéke olyan 200-250 000, beszámíttatni nem éri meg még ennyire sem...

nem éri meg eladni, jársz vele, kidobod, kész

2021. jan. 27. 22:13
 5/30 A kérdező kommentje:
Igazából csak a check engine miatt nem menne át, azon kívül szinte hibátlan rozsdamentes az autó. Mindenképp megválnék tőle. Minél előbb szeretnék egy benzines autót
2021. jan. 27. 23:06
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

"Igazából csak a check engine miatt nem menne át"

...meg az EGR miatt.

Jó, tudom...

A klíma, a sok km és a legális vizsgára képtelen jelenlegi állapota miatt pedig kb. eladhatatlan.

Ha tényleg szabadulnál tőle, és tényleg bármi áron, akkor menj el vele abba a kereskedésbe, ahol a kiszemelt benzines autó van (már amikor lesz kiszemelt benzines), és mondd a neppernek, hogy itthagynád az autód, és nem érdekel, mennyibe számítja be! És tényleg az arcod se rezzenjen, mikor meghallod, mit mond a nepper! Arra pedig sose gondolj vissza, mennyit költöttél rá!

2021. jan. 27. 23:17
 7/30 anonim ***** válasza:

Nézd csak: [link]

Ehhez képest a tied mennyivel több? És mennyivel kevesebb?

2021. jan. 27. 23:22
 8/30 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen nem értem miért szabadulnál töle. Csak azért, mert dízel?
2021. jan. 28. 00:39
 9/30 anonim ***** válasza:

Nyilván elhiszi bárki is egy ilyen lakott, elhanyagolt vacakról, hogy a szokásos friss olajcserés eladásról van szó.

100-150k-ért valami rézbőrű elviszi, esetleg bontós

2021. jan. 28. 07:29
 10/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom ti milyen világban éltek, úgy csináltok mintha nem létezne olyan hogy lekenyerezés. Az egr szelepről úgy sem tudnának, ha meg többet mutat a károsanyagkibocsájtást mérő műszer, rádob az ember egy 10-20 ezret és átdugják másik kocsiba. Ti is tudjátok hogy így működik, nem kell megjátszani a bullt. De még a check enginet is eltudnák tüntetni, hallottam már photoshopolásról is. Nem csak azért akarok tőle megszabadulni mert dízel, hanem mert rövid távokat járok, kell a nagyobb erősebb kocsi, mert kinőttem már ezt a lomha kis matchboxot. Egyébként meg nem elhanyagolt vacak, attól hogy a tipushibái előjönnek, az még nem elhanyagolt. Én minden sz.rt megcsináltattam rajta, én tehetek róla hogy a klímára azt mondta az AUTOVILLAMOSSÁGI SZERELŐ hogy ÉN VIGYEK KAPCSOLÁSI RAJZOR NEKI ? NEM MAJD MÉG ÉN CSINÁLOM MEG HELYETTE NEM ? Friss olajcserén pedig nem tudom mit nem lehet elhinni, nem vagyok szegény hogy 14 ezer forintért ne tudjak benne olajat meg szűrőket cserélni.
2021. jan. 28. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!