Első generációs Audi A5-ről vélemények?
Szerintem ezeket már csak a 3.0TDI-vel szabad venni.
nekem is tetszenek. Jó autók alapvetően. Majdnem lett is, de akkor még nagyon sokat kértek értük
3.2 fsi-t szeretnék, a dízelt én nem nagyon szeretem. Csak annyi a probléma, hogy 3.2-es, kéziváltós quattro nagyon ritka használtautón. :(
Akinek volt már ilyen autója annak valami tapasztalat? Miket kellett javítani az évek alatt meg ilyesmik.
Nem lehet nem szeretni a 3.0 TDI-t? Én se szeretném :D
És hót ziher, hogy én is a 3.2 FSI-t választanám. Miért? Mert ez egy sportosnak kinézni akaró kupé (ha nem a 4 ajtósat nézzük). Nekem egy kétajtós "sportos" kupé Audiban ne legyen dízel. Bocsi. Azt hagyjuk meg az A6-ba.
Egyszerűen vannak modellek, amibe nem értem a dízeleket. Ez az egyik... Szerintem nagyon nem passzol bele. Kicsit olyan ez, mint a dízel Maserati Ghibli. Jó, jó, de benzinnel az igazi.
és félre ne értsd. Nem mondom hogy rossz a 3.0 TDI. Mert elég jó. Erős. Stb. Egész egyszerűen szerintem nem passzol egy A5-be.
Gondolom a 3.0 TDI tulajdonosok pontoztak le :D.
Akkor se való egy sportos kupéba dízel, bármennyire is fáj belátni. Belerakják, de nem való bele, kész. Nem tudom miért nem lehet ezt beismerni.
Tökmindegy, hogy csapatós / nem csapatós.
Én is gondolkodtam ezeken még 2 éve, nekem is tetszettek. Pont ez volt velük a bajom. A piac 90%-a dízel, a maradék 9% a szarra se való 1.8 TFSI. Esetleg az 1% az, ami 3.2 FSI motorral van.
De könyörgöm... Dízel szeretet ide vagy oda. tegyük már a szívünkre a kezünket. És tekintsünk el a többletfogyasztásról. Veszel magadnak egy 2 ajtós kupét. Ami az 4 fölötti sportos modell. Amit arra gyártanak, hogy sportos legyen. Hogy kupé. Húú rajság van, fainság. Milyen motor való egy ilyen sportos kupéba? Ne mondjátok már nekem, hogy dízel... Pláne még a 2.0 TDI-t is belerakták. Komolyan. Ne már... Megöli az autó lényegét...
És tudom, vannak ilyen brutál dízelszerelmes emberek, akiknek mondhatsz bármit. Legszívesebben még a Ferrariból is a dízelt vennék...
Nem vagyok benzinszerelmes. Az tény, hogy azt preferálom. Viszont semmi bajom a dízellel. Elismerem, hogy vannak autók és felhasználási körülmények, amire a dízel a jobb.
Egy sportos kupé (ami inkább második / harmadik "hobbiautó") az én szememben nem tartozik ebbe a csportoba. Na mindegy, ez van :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!