Autó eladástól félek. Jogosan? Mit lehet tenni ha egy csapat cigány jön?
Igazából attól félek hogy eladom aztán majd jön a telefon percenként hogy rz az a baja.. adjam oda az autót meg a vételárat is.
Igazából 400 ezer Ft-al piaci ár alatt árulom. Problémái leírva, vevő tájékoztatva. Adásvételiben kikötöm hogy semmilyen felelősséget nem vállalok..
Mi van ha egy csapat cigány jön megnézni?? Ilyenkor mit lehet tenni??
400 ezres autónál attól függ mennyire kell a pénz. Mert 300-ért szerintem simán beveszi egy kereskedés ha normális állapotban kitakarítva viszed oda.
És akkor nem kell ilyennel foglalkoznod.
De találkozni csak parkolóban szabad. Tesco parkoló például. Ha nem szimpi a csávó akkor simán megmondod, hogy bocs most hívott feleséged, haza kell rohannod stb.
Igazából kereskedésbe nem tolom be semmiképpen. Ha 10%al adnának kevésbbet azt mondanám Rendben, lenyelem.
De egy kereskedő úgy 30-40%al dolgozik. Úgy dolgozik 20%al, ha veszek is tőle valamit, amin ugyan úgy nyert 20%ot.😄
De nem fogok venni tőle.
Akkor marad az, hogy oldalamra csapom a gázpisztolyt és a kutyát az udvarra engedem. Az udvarról a kaukázusi meg a közepázsiai úgy nyitják ki a kaput, hogy én is csak lestem mit csináltak... Ha baj lesz, majd rögzít a kamera...
Holnap megnézik, szerintem rézbőrű. Nagyon erősködött hogy vegyem le a hirdetést...
Vagy elviszi vagy nem,de lehet kutyakaja lesz....
"Holnap megnézik, szerintem rézbőrű. Nagyon erősködött hogy vegyem le a hirdetést..."
Ez azt jelenti hogy meg tudod hirdetni többért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!