Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó eladástól félek. Jogosan?...

Autó eladástól félek. Jogosan? Mit lehet tenni ha egy csapat cigány jön?

Figyelt kérdés

Igazából attól félek hogy eladom aztán majd jön a telefon percenként hogy rz az a baja.. adjam oda az autót meg a vételárat is.

Igazából 400 ezer Ft-al piaci ár alatt árulom. Problémái leírva, vevő tájékoztatva. Adásvételiben kikötöm hogy semmilyen felelősséget nem vállalok..

Mi van ha egy csapat cigány jön megnézni?? Ilyenkor mit lehet tenni??

2021. jan. 27. 14:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
40%

400 ezres autónál attól függ mennyire kell a pénz. Mert 300-ért szerintem simán beveszi egy kereskedés ha normális állapotban kitakarítva viszed oda.

És akkor nem kell ilyennel foglalkoznod.

De találkozni csak parkolóban szabad. Tesco parkoló például. Ha nem szimpi a csávó akkor simán megmondod, hogy bocs most hívott feleséged, haza kell rohannod stb.

2021. jan. 27. 17:16
 12/25 anonim ***** válasza:
87%
Már le lett írva itt hasonló kérdésnél, hogy hülye vagyok. De én pont ezért nem saját magam árulgatom az autóimat. Megkímélem magam a kisebbségiektől, tesztpilótáktól, alkudozóktól, meg akik csak ígérgetnek, de elfelejtenek eljönni, stb. Inkább beadom kereskedésbe. Nem érdekel, hogy 10-20%-kal többet is kaphatnék érte. Inkább egy pillanat alatt letudom a problémát.
2021. jan. 27. 17:33
 13/25 anonim ***** válasza:
85%
Hát én simán megmondom 5 perc telefonálás után valakinek, hogy utálom a hangját, és tuti h nem fogom neki eladni az autót. Simán le lehet pár perc telefonálásból szűrni, h kikkel érdemes számolni.
2021. jan. 27. 19:07
 14/25 A kérdező kommentje:

Igazából kereskedésbe nem tolom be semmiképpen. Ha 10%al adnának kevésbbet azt mondanám Rendben, lenyelem.

De egy kereskedő úgy 30-40%al dolgozik. Úgy dolgozik 20%al, ha veszek is tőle valamit, amin ugyan úgy nyert 20%ot.😄

De nem fogok venni tőle.

Akkor marad az, hogy oldalamra csapom a gázpisztolyt és a kutyát az udvarra engedem. Az udvarról a kaukázusi meg a közepázsiai úgy nyitják ki a kaput, hogy én is csak lestem mit csináltak... Ha baj lesz, majd rögzít a kamera...

2021. jan. 27. 21:09
 15/25 A kérdező kommentje:
Egyébként egy 14es focus, 1.6 ti vct..
2021. jan. 27. 21:11
 16/25 A kérdező kommentje:

Holnap megnézik, szerintem rézbőrű. Nagyon erősködött hogy vegyem le a hirdetést...

Vagy elviszi vagy nem,de lehet kutyakaja lesz....

2021. jan. 27. 21:15
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

"Holnap megnézik, szerintem rézbőrű. Nagyon erősködött hogy vegyem le a hirdetést..."

Ez azt jelenti hogy meg tudod hirdetni többért is.

2021. jan. 27. 23:12
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Koptasd le hogy elvitték vedd le a hirdetést, cigány lesz az . Vagy oda fog seregleni a nasznép obégat és 50 ezer Ft er vinné . Ha elzavarod őket sérelem útidijat hadirokkant kárpótlást követelnek ha eladod folyton csak kéretlen vendegeid lesznek .
2021. jan. 28. 13:49
 19/25 A kérdező kommentje:
Na elvitték az autót. Cigány volt, nem alkudott, párjával jöttek babával.
2021. jan. 28. 15:19
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Várjuk ki a végét. Hátha normálisak lesznek és nem fognak reklamálni 1-2 nap múlva.
2021. jan. 28. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!