A Porsche vagy a Lamborghini a magasabb kategóriájú autó?
Jó beismerem, nem vagyok annyira tisztában az árakkal, csak nagyjából. De örülök, hogy van, aki megértette, mire gondolok, és normálisan beszélhetünk a dologról.
A Porschéból is van rettentő drága, de valóban ezek inkább pályára optimalizált, méregdrága 911-esek, a Lamborghini inkább a közútra, polgárpukkasztásra fejleszti az autókat, a Porsche meg kicsi köridőre képes.
A Bentley és a Lamborghini csak annyiban hasonlít, hogy a Bentayga és Urus egy az egyben ugyanaz a platform, elég sok közös pontjuk van. De megjelenésben, és karakterben is annyira különböznek, hogy tényleg nem érdemes összehasonlítani.
Ha árban olcsóbb is a Porsche, az biztos, hogy a VW nem akar sorrendet csinálni közöttük: van a vérbeli olasz szupersportkocsi, meg van a rideg, sváb, stuttgarti gép, mindkettő szép profitot termel, nagyon jól csinálják.
Persze mindkettőnket nullára pontoztak, mert nem fogják fel miről beszélünk. De nem baj, úgysem érdekel a pontozás :D
Na igen :D.
Nembaj, adtam neked egy zöldet.
Amúgy én most csak az árak alapján néztem, a szerint "rangsoroltam" a márkákat. Azon kívül nem egyszerű összehasonlítani őket.
Ha "A" márka 70 milliónál ér véget, "B" márka 70 milliónál kezdődik, nekem eszerint "B" feljebb van pozícionálva (árban), mint az "A".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!