El akarok adni egy 600ezres autót, telefonban idehívhatom a házamhoz a vevőt? vagy nyilvános helyre kellett volna?
cigányoknak semmi sem eladó, azt meg ugye nem tudom cigány-e a vevő
mert elfelejtettem a nevét megkérdezni... telefonban nem cigánynak tűnt, de azt ugye a fene sem tudja.
alku nincsen, azt is elfelejtettem mondani... erre hogy fognak reagálni?
Ami számomra kiderült:
1. buta voltál, ha lakcímre hívtad
2. figyelmetlen vagy (elfelejtettem mondani.....az meg hogy?)
3. rasszista vagy
már hogy lennék füstös, ha nem üzletelek velük? még füstösök is oltják egymást... te véded...
Nem kérdés, hogy rézbőrű vagy
taka... a kérdésemtől
Takarodj innen inkább te ezzel a teljesen felesleges provokálásoddal.
De mindegy hagyjuk is......nem fogok leállni egy ilyen bunkóval,aki szerint minden vevő valamilyen simlis bűnöző és vagy cigány.....de amugy tiszta szivből remélem hogy egy csuklós ikarus-nyi bástya megy megvenni a szarodat,azt ott a helyszínen felgyújtják a házaddal együtt neked meg elkeni a szádat....
na erről beszélek... látszik megmutatkozott a véred :D
és csodálkozol, hogy cigánnyal az égegy adta világon senki sem akar sem szóbaállni, sem üzletelni, és messziről elkerül mindenki benneteket :D
rasszizmus? dehogy rasszizmus... a japánokkal, sárgákkal semmi bajom...
de ez a népcsoport... egyszerűen emberhez méltóan viselkedni, beszélni képtelen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!