Ha az autó folyton leáll menet közben, és nagyon nehezen indítható újra, akkor az az akksi vagy a generátor hibája?
Figyelt kérdés
2021. jan. 26. 17:58
2/10 anonim válasza:
Milyen autó?
De úgy kb egyik sem.
Inkább üzemanyag rendszer hiba.
Viszont arra figyelj, hogy semmilyen egyéb információt ne ossz meg velünk a motor típusáról, és a pontos hiba leírásról, mert azzal csak össze zavarnál minket.
3/10 A kérdező kommentje:
Ott van a kulcs szavaknál, hogy Kia pride, 99-es benzin
2021. jan. 26. 18:22
4/10 Beviz Elek válasza:
100% hogy egyik sem, inkább üzemanyag ellátás
5/10 anonim válasza:
Nekem Hyundai-van ment el a benzin tankban valamilyen visszajelző.Ha tele tankoltam menet közben megállt,vagy villogot a check engine.
6/10 A kérdező kommentje:
Hat ezen sajnos semmilyen luxus visszajelző lámpa nincsen, csak a vészvillogó, a kézifék, a töltés jelző és az olajnyomás
2021. jan. 27. 04:37
8/10 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem! Egyik sem az. És most már a szerelő sem tudja a pontos okot. Kicserélte az Ac pumpát, a gyertyákat, a biztosítéktáblát, a gyújtáselosztót, még a motorba is belenézett, de sajna még mindig ugyanaz a helyzet 😢
2021. febr. 22. 19:52
9/10 anonim válasza:
nekem egy relè ègett ki....2 napja...
10/10 anonim válasza:
az ac pumpànàl ha jó tudom nem indul újra az autó, vagy nem rövid idő alatt... nem lehet hogy lerakódàs eltömített egy csövet? azt megnèzte a szerelőd? mert nekem elsőre ez mondra... 98 as polo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!