Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Régi ezres swiftet érdemes...

Régi ezres swiftet érdemes kikönnyíteni,hogy takarékosabb legyen?

Figyelt kérdés

Ilyen autót szeretnék majd vásárolni,felmerült bennem hogyha kevesebb lenne a súlya akkor azzal le lehetne szorítani a fogyasztását: pl. kiszedném a hátsó üléseket, a belső kárpitokat,kalaptartót.

Felesleges tárgyakat is kilökném, pótkerék, emelő, elsősegély doboz stb.(Bár ezeket lehet nézi a rendőrség ha megállít) Sok kicsi sokra megy. Műszerfal alól is ki lehetne pucolni szerintem sok felesleges dolgot még. Kb mennyivel lehetne így leszorítani a fogyasztást?

2021. jan. 26. 12:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Könnyíti az már magát is, úgy rohad mind.
2021. jan. 26. 13:20
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem inkább egy camping biciklit vegyél
2021. jan. 26. 13:28
 13/19 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Érdemes. Én kiszedtem a szélvédőt és a hátsó üveget is. Sokkal kisebb lett a légellenállás. Viszont bukósisakban kellett vezetni a rovarok miatt. De még így is megérte. 5 literről levittem 4.9 -re a fogyasztást. Kiszámoltam 1500 év alatt ōsszejönne egy ùj cd- rádióés két hangszóró belőle.
2021. jan. 26. 13:36
 14/19 D. Brasco ***** válasza:
100%

Még mielőtt valaki kolyan venné ezt az idétlen trollt.....

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__10..

2021. jan. 26. 13:50
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
én az enyémből kivettem az ajtókt, lefűrészeltettem a tetőt, visszapillantókat leszedett, csak egy ülés van benne így már csak 4,813 liter fogyaszt ezzel tavly spóroltam 3145 foinrt. Gazdag leszek!
2021. jan. 26. 13:51
 16/19 anonim ***** válasza:
80%

8 kilogramtól szabadítod meg a kocsit ezzel kb.

Esetleg minden indulás előtt menj el a budiba', fektess egy félkilós kábelt is.. :D

2021. jan. 26. 15:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én konkrétan kiszedném belőle a féket. Mivel a sok fék-gáz növeli a fogyasztást, ergo ha nincs fék, kevesebbet fogyaszt.

De először teszteld le milyen úgy az autó! Ott, ahol nem jár senki. Most kékes levan zárva a hó miatt,de szerintem ott kipróbálhatod!!

2021. jan. 26. 16:00
 18/19 anonim ***** válasza:
62%

ha közúti ellenőrzésbe futsz, és a zsaru benéz, akkor már ki is szállít, veheted le a rendszámot..

Ha próbálkozol, hogy de biztos úr...akkor már ülhetsz is hátra a rendőrautóba..

2021. jan. 26. 16:47
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
#18 Tovább fogja engedni a rendőr, ha csak az ülések meg ilyenek hiányoznak, amíg nem ül a csupasz karosszérián senki. Viszont fog nézni hogy mekkora idiótát állított meg.
2021. jan. 26. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!