Valóban rosszak az újabb Rangerek?
Figyelt kérdés
Több helyen is olvastam már hogy az újabb 2,2 TDCI és 3,2 TDCI Rangerek megbízhatatlanok és többet vannak a szervízben mint az úton. Valóban ennyire problémás autó?2021. jan. 26. 09:17
11/17 anonim 

válasza:

10. Több videó is van fennt róla, rozsdáról és egyéb hibákról is. "220e km ha nekem nagyob sok" akkor még nem láttál nemzetközis 1,5 millió km-t futott kistehert. Na azoknál szoktak ilyen jellegű problémák lenni.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld. Szerintem is 220e km egy teherautóban ami dízel(tehát elvileg hosszú utakra van tervezve, akár napi 150-200km megtételére) nem kellene hogy ennyinél bármi baja legyen. Az E-onosokat is megkérdeztem, ők ugye a 2,2-es XL-t használják azt mondták jó. Volt olyan akinek mind a kis és nagymotor is besült. Tény az is hogy nagyon sokat eladnak belőle. A videóban a 2012-15-ig gyártott második generációs Ranger volt. A 16-19 közöttiek másabbak picit kinézetre. Vajon azoknál is jellemzőek a problémák?
2021. febr. 8. 12:22
13/17 anonim 

válasza:

Azoknál is lehet lesznek ilyen jellegű gondok. De ezek még annyira újak, hogy szerintem sok hibát nem fognak tudni még mondani márkaszervizbe se max adblue, részecskeszűrő, nox/O2 szenzor, porlasztó, kettőstömegű.
15/17 anonim 

válasza:

Én már csak Chuck Norris hívő vagyok. Őóta mindegyik rosszabb.
16/17 anonim válasza:
Nem rosszak azok, csak mint minden új autó, szervízigényesebbek. Én lehet hogy egy 20 éves L200-as Mitsubishi - t vennék.
17/17 anonim 

válasza:

Nem rosszak, csak nem sikerültek jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!