Auto adasveteliben az alvazszam egy betuje el lett irva. Lehet ebbol gond atirasnal? Mikor vettem az autot szoltam de a kereskedo azt mondta hogy ugyis a torzskonyben levo szamit.
Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 20:55
1/4 anonim válasza:
Igen, ha figyelmes az okmányirodai alkalmazott, így nem fogja nevedre írni.
2/4 A kérdező kommentje:
Bezzeg mikor az okmanyirodaba irjak el az adatokat..
na mindegy. Itt egy nagy B helyett mintha egy 8-as lett irva kezzel, elvileg ki lehetne magyarazni.
De ha megse mit tudok tenni?
2021. jan. 25. 22:27
3/4 anonim válasza:
Nyugi.
Az opeloknak WOL-lel keződik az alvázszám, amit a mai napig nem tudom, az nulla, vagy óóóó. Átírtam vagy 30 opelt eddig.
Tojnak rá.
Ha beleköt valami klimaxos büdösqrva(tipikus okmányirodai alkalmazott), mész egy másik okmányirodába, e lehetőleg ne hívd fel rá a figyelmüket.
Vannak hihetetlen nagy gyökér alkalmazottak.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. jan. 26. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!