Mercedes Actros vagy Renault Magnum?
Figyelt kérdés
Melyik a megbízhatóbb, jobb kamion?2021. jan. 23. 21:40
1/7 anonim válasza:
Actrosbol van több sorozat... Melyik? Euro 5, vagy 6? Nem mindegy
2/7 anonim válasza:
Alma vagy körte?
Most őszintén, neked melyik tetszik jobban? Vedd azt.
3/7 anonim válasza:
Nem azért de a Magnumot már 7 éve nem gyártják :D
4/7 anonim válasza:
Renault kamion hol van már manapság? Ha van is, nem a csúcskategóriát képviseli. Az Actros ha nem is a legjobb, de az egyik legjobb, és sokak szerint az egyik legjobb fülke (nemzetközizésnél ez a lényeg). Megbízhatónak az összes kamion megbízható már. Manapság a cégek vesznek vagy bérelnek 3-5 évre egy vontatót, beleszalad 500 ezer km csak olajcserékkel. Fel sem merül a műszaki hiba kérdése.
5/7 anonim válasza:
Az Actrosok azért elég jók. Nem csúcskategória, de jók.
Magnumokat már nem nagyon látsz az utakon. De azért a Renault megy ennek ellenére.
Vannak cégek, melyek flottája kifejezetten Renault vontatókból áll. Pl. a Karzol Transnak, vagy a repterezős Prévostnak Vecsésen. Ott Renault T-Range traktorokkal mennek, és elég jól is néznek ki. Az azért már nem a Magnum korszakot idézi.
6/7 anonim válasza:
Amúgy vannak még Magnumok. Most mentem Egerből Pestre M3-on.
Cirka 6 Magnumot számoltam, míg felértem, igaz volt közötte külföldi is.
7/7 anonim válasza:
Igen, de nincs új modell. A Magnumokat, aki szereti, nagyon óvják, vigyáznak rájuk, elég karakteres, kényelmes kamion. Oroszok, ukránok különösen szeretik, de van mindenütt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!