A robogóm féknyergében a betét miért lötyög?
Üdv! Egy Peugeot Elystar 125 robogóról lenne szó. Amikor megvásároltam a motort, szükséges volt egy első fékbetét csere. Ez meg is történt egy ismerősöm által. (A robogón AJP féknyereg van)
Egy idő után elkezdett "ketyegő" hangot hallatni magából a szerkezet (addig a pillanatig gondolom olyan vastag volt a betét, hogy nem lötyögött). Ugyanúgy tudtam vele fékezni, de nagyon zavaró volt menet közben a hangja, így bele is néztem. A 2 darab betétet egy csavar és egy kapocs tartaná fixen, de bárhogy is próbáltam ezt a kapcsot pozícionálni a nyeregben mindig egy betétem lötyögött. Vásároltam hozzá másik hozzávaló betétet, de a problémámat az a csere sem oldotta meg.
Mihez tudnék kezdeni? Vásároljak hozzá új rögzítőcsavart és kapcsot, vagy kuka az egész féknyereg?
A féknyereg és a betétek (neten talált kép):
Előre is köszönöm a segítséget és a rámáldozott időt!
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
Akkor muszáj leszek szakemberhez elvinem, ami természetesen nem probléma, csak azt hittem, hogy sajátkezűleg is megoldható lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!