Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen Polo 9n 2004 fékje...

Volkswagen Polo 9n 2004 fékje miért nyikorog még tárcsa és betét után is?

Figyelt kérdés
Azzal kezdeném, hogy ne írjátok légyszi, hogy "foswagen" meg stb. Szóval nyáron vettem az említett Polo-t, és folyamatosan nyikorog a fékje. Hátulról esős időben folyamatos súrlódó hang jön, ami szintén baromi idegesítő. Elölről pedig folyamatos vinyítás, ciripelés, hiába cseréltettem ki a fékbetétet és tárcsát. Szerelők előtte mindig kitisztították mondván, hogy a koszolódás is okozza, jó volt kb pár fékezésig aztán megint kezdte. Meg hogy az azbesztet már nem teszik bele a fékekbe és ezért nyikorog sok új. Hát nem tudom, de szerintem nincs még egy olyan autó kb, hogy minden egyes finom fékezésnél főleg nyikorogjon mint egy zenélődoboz. Ötletek?

2020. máj. 21. 22:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Elöl a féknyereg csúszócsapok is ki lettek tisztítva? Be lett kenve alaposan? A fékbetét hátlapját megkenték rézpasztával?

Hátul a dobféket be is állították, vagy csak megfújták féktisztítóval?

2020. máj. 22. 06:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Jó kérdés, ezeket nem kérdeztem, de párat szerintem biztos megcsináltak ők is. A kövi szervíznél mondom nekik ezeket, aztán hát ha jó lesz.
2020. máj. 23. 16:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!