Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2012-es Poloban lévő 1.2-es...

2012-es Poloban lévő 1.2-es CR TDI motorok milyenek?

Figyelt kérdés

Napi 120km országúti ingázásra kéne. Megfogott a nagyon alacsony fogyasztása.

Viszont nem tudom, hogy mennyire jók ezek a motorok. Népítéleten 1.2TSI ről találtam csak véleményt.

Van esetleg különösebb, idővel költségesebb típus hibájuk?

2021. jan. 22. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Az MTZ-ben a régi adagolós motor egy Doxa óra ahhoz képest. Olyan durván jár az a 3 hengeres, hogy a fenekeddel érzed az ülésben ahogy remeg az egész bódé.
2021. jan. 22. 21:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezt olvastam is hogy a járás nem valami finom. De ha megbízható tényleg, akkor kevésbé zavarna.
2021. jan. 23. 12:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Szerintem nem remeg jobban, mint egy 4 hengeres TDI.

Ebben nincs kettőstömegű az igaz de még senki nem mondta, hogy remegne pedig sokan ültek már benne.

Én napi 30-40 km-re használom. 180 ezer km van benne 2011-es.

Gyári EGR, turbó, dpf.

Városban 5,5 literből el van. Városon kívül 4,8 körül szoktam menni vele.

2021. jan. 23. 16:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Húha, az durva ha nem érzed. Amúgy nem rossz motor ez, elméletileg az 1.6 CRTDI-ből vettek le egy hengert, a konstrukció ugyanaz.
2021. jan. 23. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen. Bár azt viszont nem tudom, hogy lett-e valami cserélve amitől kevésbé érezni. Jobb motortartó bak vagy ilyesmi. 5 évesen vettem franciából.

Én mindenkinek azt szoktam mondani, hogy nagyon szeretem, mert tényleg nem volt vele bajom. Olajcsere mobil1 5w30 évente 9 ezer km-nél kb. Viszont ha mégegyszer vennék autót akkor 100 lóerő alatt nem vennék. Jól jön előzésnél a nagyobb nyomaték.

2021. jan. 23. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!