Suzuki SX4 eléggé tömegautó, megérheti venni 1 millió
alatt egy benzinest?
Figyelt kérdés
2008-as évjárat, elég szép állapotban van, képek alapján. 226 ezer km, ami reális. Nem linkelném be ha nem gond...
Vezettem már többször is, teljesítménye nem egetverő, de sokkal jobb mint a mostani dízelesünk..., igaz az A oszlop úgy elfuserált ahogy van, és hatalmas a vezető előtti műanyag rész, de ha figyel az ember nem gond.
Kérdés, problémásak-e, vagy van olyan megbízható mint a vasaló Swift?
2021. jan. 20. 16:16
1/6 anonim válasza:
Nagyon megbízható autó, a motorja elpusztíthatatlan. A kellemetlenség a kemény futómű (mint minden Suzukiban), a zörgő műanyag elemek 200e km felett, valamint az A oszlop, az tényleg elég rosszul sikerült. Amúgy tudom javasolni, ha 1 milla alatt keresel nagyon kérdezd ki a tulajt a szervizeket illetően. 226 ezernél már 1 kuplungcserének biztosan lennie kellett. Összességében rendkívül megbízható autó.
2021. jan. 20. 16:33
2/6 anonim válasza:
További kellemetlenség a magas menetzaj, kicsi csomagtartó, csak két irányban állítható kormány, deréktámasz hiánya, lassan melegedő hűtővíz. Mielőtt megveszed, győződj meg róla, hogy kényelmesen tudsz ülni benne.
1.6-osom volt, nagyon megbízható autó, de igazán fapados.
2021. jan. 20. 19:07
3/6 anonim válasza:
minden suzuki jó, kivétel nélkül.
2021. jan. 20. 21:28
4/6 A kérdező kommentje:
Néztem, két légzsák csak, szerintem felejtős... A GLX kivitelnél. GS meg alig van, ha van is sokkal drágábban és még az se "fullos".
Én speciel GC "felszereltségűt" vezettem... tekerős ablak, manuális zár mindenütt.
Ez így csalódás.
2021. jan. 21. 07:51
5/6 anonim válasza:
A Suzuki SX4 a legszarabb autó, amiben valaha ültem. Családban volt egy gyártás végi 2014-es (újként vásárolt). Az ablak zörgött a keretben, a legkisebb gödörben mintha szét akarna esni az autó. A motor borzasztó hangos, 70-nél már nem hallani rendesen a rádiót. Hátul tekerős ablak, egyetlen extra a szervokormány. Na meg a kulcsos nyitás zárás, de az 1 év után behalt. Óvakodj tőle, kb. 150 féle autóban ültem életem során, de ez messze a legszörnyűbb.
2021. febr. 10. 10:10
6/6 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm, már igazából letettem róla... még csak nem is olcsó autó. Egyáltalán nem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!