Mit szabad várni egy 2 millió forintos használt autótól?
Attól függően hogy milyen autót veszel elvárható egy fapados szívótól hogy olcsó és tartós legyen, cserébe komfort nélkül,de legalább van autód.
Vagy veszel egy kényelmes, komfortos sok extrás dízelt. Többe fog fájni szervizelni, de van egy autód amit kellemesebb vezetni
Egyszerű nagyobb szívó benzin pl.
Honda - Toyota - Mazda
Ezek közül.
Honda Accordot vennék, 2.4 benzinessel. Kényelmes, a külső ellenére nem túl tágas belül, viszont megbízható és jó a megjelenése is. Én ezeket várnám el ebben az ársávban, talán a Mazda 6 is teljesíti ezeket viszont sok belőle a rohadós és nekem az Accord frissebbnek hat.
Toyota szimplán nekem uncsi.
Max. 4-5, több nem... ha állandóan lesi és szalad vele rozsdátlanítani, meg kb. a szabadideje 3/4-ét rááldozza akkor talán menthető még több évre is.
A kopó alkatrészek meg fogynak az 1 millióson is meg a 8 millióson is...
#8 általad felsorolt paraméterek, kicsit kiegészítve:
Rengeteg találat valóban. De meddig bírják? 10 éves korukban már kezdenek előjönni a hibák. Szóval milyen problémamentességről beszélünk?
Ugyanúgy kell lassacskán cserélgetni alkatrészt majd rajtuk mint az egy millióson. Legalábbis szerintem.
És ezek nagyon nem a (relatíve) kényelmes közlekedés mintapéldái, csak nézd meg milyen motorokkal szerelt példányokat árulnak.
1.1, 1.2, 1.4, tdi, cr tdi stb.
9#
Inkább veszek idősebbet, akár régebbit, de ne legyen 1.8 szivó benzin alatt :)
Ahogy mondod.
Az ősrégi Passatomhoz képest is érvágás az összes kis motoros. Turbósat pedig nem szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!