Autószerelőket kérdezném elsősorban, hogy francia és francia autók között is van-e azért különbség SZERELHETŐSÉG tekintetében és el szoktatok-e vállalni francia autók szerelését, javítását?
Figyelt kérdés
Mert hallottam, hogy egyes nehezen szerelhető típusokat egyes szereplők el sem vállalnak, pl a kettes Mégane. Olvastam, hogy úgy történik az izzó csere, hogy ki kell venni az első kereket és úgy férheto hozzá. Ami valóságos szívás lehet bütykölni. Azért is kérdezném, mert nekem volt egy 207-esem, 1.4 benzin, de tök egyszerű volt benne minden, nem "tipikus francia" volt (nem is lehetett, mivel nagyszombati gyártású volt, szlovák-gall, de ez már egy másik történet...). Az enyémben az izzó csere pár perces művelet volt, motorháztető fel, hátul egy kis műanyag fedél le, mögötte sok hely, régi izzó ki, új be, és kész. Vagy pl a motortér szellős volt, tehát nem úgy, hogy egy csavart sem tudsz leejteni, egy csomó helyen, ha felülről ratekintett az ember, látni lehetett alulról az aszfaltot. Jó, teszem hozzá, egy sima szívó, 1.4-es benzinmotor az nem lehet annyira bonyolult, nem? Akár a franciák fejlesztik ki, rakják bele, akár más nemzet fiai... Szóval, hogy mik a tapasztalatok és ki hogyan jár el, ha gall autót hoznak javításra.2021. jan. 15. 16:40
11/13 anonim válasza:
Nyilvan ami eppen cseres kopo alkatresz mint a vezerles,futomu alkatreszek a magyar utak miatt..
Nyilvan en foglak megolni
Nem is a vak papak es mamak akik kuplung egetve indulnak es ki se latnak az autobol
13/13 anonim válasza:
Tényleg borzalom, Peugeot partnerem van 16 éves volt és vezérlés szett cserén kivül semmit nem kellett rajta javitani a kötelező olaj és szűrő cserén kivűl.
Közben a szelep hézegot is megcsináltam egy bontással , úgy hogy sose szereltem ezt az autót.
Azóta is tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!