Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sok ez egy hátsó tengely...

Sok ez egy hátsó tengely teljes fékcserének ?

Figyelt kérdés
Vittem a 2 tárcsát és a betét szettet, így volt 30 rugó a szerelés.

2021. jan. 14. 19:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor örülj neki :D
2021. jan. 15. 12:03
 12/15 anonim ***** válasza:
30%

Szia!

Miért nem cserélted ki Te..?

Akár az utcán, akár egy haver garázsában..!

Hidd el, nem kell hozzá egyetem…lassan és nagyon aprólékosan is megvagy vele másfél óra alatt !

Na persze..a lustaság..igen..az bizony drága hobby.

30 rongy az 30 rongy…lett volna helye máshol is…gondolom..!!

Csak a nagyon jómódú és nagyon elfoglalt, ( meg a nagyon hülye) emberek engedhetik ezt meg maguknak.

A 30 ezer ezért a munkáért nagyon durván sok !!

A TRW alkatrész árakon is foghattál volna egy tízest..szerintem.

..-és akkor össze-vissza 30-ból megvan.

Nálam-Nekem ennyi szokott lenni!

Szintén japán autó… szintén TRW fékalkatrészek.

2021. jan. 18. 16:42
 13/15 anonim ***** válasza:

12-es ez felelős gondolkodás kérdése. Ha nem értek hozzá, nincs szerszámom vissza tolni a féknyereg dugattyúit, nem tudom megmérni a féktárcsa vastagságát, nem veszem észre a fék hibáit összeszerelés előtt.. akkor rábízom valakire, aki ért hozzá és garantáltan szakszerűen meg tudja csinálni. Én többre becsülöm az ilyet, mint azt, aki nem ért hozzá de akkor is megcsinálja aztán

A) nekem kell javítani a gányolását vagy amit szerelés közben még pluszban tönkre tett

B) feltekeredik egy fára mert nem fog a fék, esetleg megöl még három embert. Legyen közülük egy három év alatti, mert úgy drámaibb.

2021. jan. 19. 06:13
 14/15 anonim ***** válasza:

13-nak teljesen igaza van...

12: Elhiheted nem tartozom a lusta emberek közé. Főleg nem az autóm terén. Amit tudok, azt kicserélem rajta ha kell, meg ilyesmi. Konkrétan mind a 4 ajóburkolat alá extra zajszigetelést raktam, rohadt pepecselős munka volt. Tehát szétszedem ha kell, meg merek fogni egy csavarhúzót.

De egy kerék le, féknyereg le, féktárcsa le, fékbetét csere, féktárcsa fel, féknyereg fel, kerék fel... Azért ennek már én sem állnék neki otthon egy emelővel, pláne kinnt a -4 fokban. Függetlenül attól, hogy meg tudnám csinálni. Inkább kifizetek a szerelőnek 20-30 ezret, és akkor nyugodtan ülök a kocsiban, tudtom hogy normálisan el lett végezve a csere.

Fékekkel én nem szórakoznék otthon, bármilyen autószerelői tudás nélkül. Elég csak egy valamit elkúrnod...

Alkatrész árakon is foghatott volna? TRW hátsó féktárcsa + fékbetét szerinted mennyi?

Tárcsát vette darabját 12 ezerért, betét szettet 15 ezerért. Ez teljesen OK ár. Nekem ne mondd, hogy te mint átlag felhasználó, TRW tárcsát szerzel 5 ezerért darabját, meg fékbetét szettet 10 ezerért, mert tökönszúrom magam...

2021. jan. 19. 09:06
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen, egy olajcserét még csak-csak meglehet otthon, de egy fék azért már komplexebb.
2021. jan. 19. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!