Koppanásmentes futómű - jézusmária. Azt hittem, leszoktak már ezekről a paródiába illő szövegekről a nepperek.
Kicsit sok benne a méter, de lehet, hogy ingázásra használták, az ár reális, talán túlzottan is - ugyanilyen korú Honda Jazzek majdnem egy millióval kerülnek többe, azokat ismerem, nekem ez kicsit gyanúsan alacsony ár. Lehet, hogy a futásteljesítmény miatt, lehet, hogy mégsem "csalódásmentes" az állapot. Maga a Mazda 2 jó kisautó, egy szervizben átnézetném, mielőtt kifizetem, az biztos.
Üdv! Mazda 2-m van, 2009 1.5 benzin. ezeknek a ketteseknek nem ennyi az ára, 1.3-1.5 millió körül vannak, szóval ezzel valami gebasz van. ha tényleg érdekel, vidd el átnézetni az 5-10 ezer forint, de én tovább nézelõdnék a helyedben. ennyi pénzért kapsz kicsit öregebb mazda 3-t (mondjuk 2005 körülit) nagyobb motorral, ami nagyobb, ezáltal kényelmesebb is.
Egyébként csak ajánlani tudom, ez egy városi szaladgálós autó, de országúton is teszi a dolgát. Ezelõtt is mazda2-m volt, csak 1.3 benzin, azt kicsit jobban kellett pörgetni hogy haladjon. Ami mellette szól, az az olcsó fenntartás (rozsdára figyelj, ha nincs akkor nyert ügyed van), barátságos fogyasztás, ami ellene, az az hogy borzasztó kicsi autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!