Üdv! Véleményeteket szeretném kérni erről a két
kocsiról? A többi lent
Figyelt kérdés
Bmw 525d vagy bmw 520d ?
Évjárat: 2000-2003
Minden érdekelne az autókkal kapcsolatban !
Ugye az 520d 136le az tudtommal adagolós motor
A kettő közül melyikbe van a szívosorban a pillangószelep ?
Nem szeretnék olyan válaszokat hogy jampi és társai!
Messze van a haza Pesttől!
Egy kényelmes utazóautót szeretnèk !
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat !
2018. jan. 5. 19:30
1/8 crudy válasza:
Ugy tudom mindketto adagolos es az 525ben van pillangosor. Jo autok egyebkent. Voltak. Sok van bennuk nagyon es nehez jot talalni, ha talalsz is, nem lehet elkerulni h kolts ra. Ha tenyleg ilyet szeretnel akkor mindenkepp a 2.5oset vedd de inkabb 3 litereset vennek. Ne sajnald a vetelarra es ne a kinalat aljarol valassz de ne is a kozeperol mert ha nem is hiszed ezek a regi bmwk mar nagyon le vannak strapalva. Tudjak ezt a bmw-sek is ezert ha valaki birtokol egy szepet dragan fogja adni mert tudja mennyit er.
Sose értettem ezt a full felújított autó eladást... Érdekes módon az összes M rendszámos autó éppen frissen szervizelve eladó és fődrabfelújítás is most volt.
Egyébként kell ekkora? Nem elég a 320d?
2018. jan. 5. 21:28
4/8 anonim válasza:
A 136 lovas motor nem túl ajánlott, elég hírhedt adagoló van rajta, aminek horror összeg a felújítása. Ehhez képest a pillangósor smafu. Azt egy egyszerű dugózással ki lehet iktatni olcsón, és állítólag nem venni észre semmi különbséget. Talán az emissziókban lehet minimális hatása. Az 25d viszont tudtommal igen jó kis motor.
2018. jan. 5. 21:38
5/8 crudy válasza:
Ez tenyleg szep de, elottem is irtak. A 25 tenyleg jobb. Egy vp44es adagolo meg rohadt draga es szabalyszeru h elromlik egyszer. Olyan 300 kornyeken altalaban. Ezt a gepet meg kene nezni. Jol nez ki, sok az extra es realis az ara.
2018. jan. 5. 21:42
6/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk a 320d E46 is tettszik csak nem a sedanja hanem a kombija
Milyen párosítás lenne a 150le automatavaltoval ?
Mennyire cumi a pillangoszelepet levakolni ?
2018. jan. 6. 18:56
7/8 A kérdező kommentje:
*pillangósor
Neharagudjatok de elirtam...
2018. jan. 6. 18:57
8/8 crudy válasza:
Hat nem akkora melo. Az valtoi mar nem voltak olyan szuper jok bmw-nel. Nem is szarok de annyira jok se. A 150lovas motor viszont sokkal jobb mint az adagolos
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!