Az alábbi lámpa számomra is jó lesz?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Adott egy Seat Leon 1m 1.6 16V, 2004 ami az én autóm. Xenon lámpák vannak rajta, és ezt le szeretném cserélni bontott gyárira. Az lenne a kérdésem, hogy bármelyik 1m tipusú Leon lámpája megfelel? Autó színétől függetlenül? Nemtudom, hogy van e különbség egyáltalán azonos tipus esetén, ezért gondoltam, hogy rákérdezek inkább. Köszönöm szépen!2021. jan. 13. 21:01
1/8 anonim 

válasza:

Szerintem azt még nem szerelték gyárilag Xenon lámpával csak a 2005-utáni változatot. Az meg nem jó bele.
2/8 A kérdező kommentje:
Az enyém se gyári Xenon sajnos, nem kell xenon legyen. A lényeg, hogy legális legyen, és találjon az autóra:)
2021. jan. 13. 22:15
3/8 anonim 

válasza:

#2 Szerintem gyári xenonos lehet, mivel csak úgy nem tehetnek halogén helyére xenont, ahhoz kellene fényszórómosó például.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem gyári, át volt alakítva. A műszakin is le kellett cserélnem utángyártott gyárira, de visszaraktam, mert az még rosszabb volt. Most gyárit szeretnék.
2021. jan. 13. 22:50
5/8 anonim 

válasza:

Azt hiszem abban a Leonban nem volt még gyárilag xenon lámpa, hanem extraként volt projektoros fényszóró.
6/8 anonim 

válasza:

Bontottból jó hozzá a 2004-ig gyártott Toledo fényszóró is, csak kérdés hogy találsz-e még jó állapotú gyárit belőle.
Az új gyárinak (Valeo) meg 40e Ft körüli áron van darabja.
7/8 A kérdező kommentje:
Találtam egy 2000-s Leont amely bontódik és megvan a lámpa még. Az akkor elvileg jó bele? A tulaj elmondása szerint nagyon jó állapotban van 10k/db-ért árulja. Esetleg van valami módja, hogy megtudjam, hogy tényleg gyári e? Az elmondása szerint igen, de tényleg túl jól néz ki, de attól függetlenül bőven lehet.
2021. jan. 14. 16:05
8/8 anonim 

válasza:

Ezt a típust 99-05-ig gyártották, szóval jónak kell lennie. Ráadásul 99 előtt a Leon nem létezett, a Toledo meg teljesen más volt.
A gyártó nevét és a gyári számot keresd benne. Gyári beszállító lehet a Valeo, Carello, Hella, Bosch. Az utángyártottak, TYC, Depo és ezekben nincs gyári szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!